Müzliszelet vágóasztal, alapberendezés

Müzliszelet vágóasztal: A ropogós müzliszeletek, grillázs szeletek és hasonló termékek gyártása kisüzemek számára munka- és időigényes feladat. A keveréshez, elterítéshez és a visszahűtéshez elegendhetetlenül fontos a megfelelő hőmérsékletszabályozás. Ez komoly kihívást jelenthet professzionális berendezések nélkül. A kifejezetten erre a célra tervezett manuális vágóasztal tökéletes megoldás a gyártás elindításához.

Speciális gyártóasztal a kiváló minőségű ropogós müzliszeletek, grillázs szeletek gyártására

A MIA Food Tech Manual Process Table egységét célirányosan a müzliszeletek, grillázs szeletek, nugátszeletek kisüzemi gyártására tervezték.

Ez a professzionális manuális gyártóasztal beépített fűtő- és hűtőegységgel rendelkezik. A fűtőrendszer feladata, hogy a bekeverés és főzés után a terméket a megfelelő hőmérsékleten tartsa. Így a terítés, görgős nyújtás, a kívánt rétegvastagság elérése sokkal könnyebb és gyorsabb lehet. A beépített hűtés eredménye, hogy a terítés, nyújtás ideje lerövidül, a termék kész a vágásra és kitárolásra.

Egyszerű módon megoldható a szeletek méretre vágása, anélkül, hogy a szeletek élvágásai túlságosan ferdék lennének. A rozsdamentes vezetősínek könnyen illeszthetőek illetve eltávolíthatóak, a manuális vágópengék erőkifejtés nélkül működtethetőek, köszönhetően az alapon szerelt csúszó görgőknek.

A berendezés mindössze 200 kg, méretei:1000mm x 1000mm x 1000mm. Ideális kisüzemi gyártásra, adagonként 5-10 kg termékkel.

Müzliszelet vágóasztal előnyei:

  • Kifejezetten a „ropogós” szelet-termékek beépített hűtés, fűtés funkcióval történő feldolgozásához tervezve
  • Minimális kezelői beavatkozás, maximális végtermék mennyiség kihozatallal
  • Könnyű kezelhetőség, manuális szeletelés a tökéletes méretű szeletekhez, bármilyen típusú termék esetében
  • Minden komponens rozsdamentes acélból készült, a mozgó alkatrészek minimalizálásával, a könnyű tisztíthatóság érdekében
  • Tökéletes választás a kisüzemi gyártáshoz
https://www.youtube.com/watch?v=syJwjBbzP3c

MIA Food Tech ( www.miaft.com) manufactures small and medium scale equipment for dragées, сereal bars, nuts and nougat.