Müzliszelet főző - alapgép müzliszelet gyártásához

Müzliszelet főző: A prémium minőségű, ízgazdag, ropogós müzliszeletek, grillázs szeletek és hasonló termékek gyártása elsősorban a gondos, egyenletes főzésen múlik. A kis adagok gyártása, a kézi keverés, a manuális hőmérsékletvezérlés munka- és időigényes, és nem biztosítja az egyenletes minőséget. Az automata vezérlésű főzőüstök kínálják a lehetőséget a tökéletes hőmérséklet szabályzásra és az egyenletes keverésre. Ennek köszönhető az extra minőségű termék előállítása még kisüzemek esetében is.

Automata müzliszelet főző berendezés különféle extra minőségű müzliszeletek kiskapacitású gyártására

A MIA Food Tech C-Model főzőüst sorozata lehetővé teszi a kis kapacitású üzemek számára is, hogy hatékonyságukat, müzlitípusú termékeik minőségét fejleszthessék az automatizált, precíziós főzőüstök segítségével.

A C Model sorozat 4 különböző típussal rendelkezik, ezek teszik lehetővé a megfelelő egység kiválasztását a pontos gyártási paramétereknek megfelelően: 30 ill. 60 literes üstben, egyszerű keverőlapátos vagy bolygókeverős kivitelben.

Ezek a főzőüstök hatékony elektromos fűtéssel rendelkeznek, biztosítva az ideális főzési hőmérsékletet a teljes főzési folyamat során, ezzel akadályozva a szirupok odaégését. A maximális keverési hatékonyságot mind a fedélen lévő konzol, mind pedig az ehhez rögzített keverőkar forgásával érik el. Ez garantálja, hogy az összetevők tökéletesen keveredjenek a lehető legrövidebb idő alatt.

A teljes C Model berendezés sorozat rozsdamentes kivitelben készül, így gyorsan és könnyen tisztítható. Ennek köszönhetően csökken a tisztításra, fertőtlenítésre, termékváltásra fordított leállási idő. A keverőüst döntése elektromos működtetésű, így elég egy személy is az üst ürítésére, tisztítására és feltöltésére.

Előnyök:

  • Növeli a végtermék minőségét, és annak fenntartását kisüzemi körülmények között is
  • Elektronikus hőmérsékletszabályzás biztosítja a tökéletes főzési hőmérsékletet
  • A hosszú élettartamot kiváló minőségű, tartós komponensek felhasználása garantálja
  • Motoros üstforgatás biztosítja, hogy egy fő is elegendő a berendezés üzemeltetéséhez
  • Széles választék, valamint további opcionális kiegészítők teszik lehetővé, hogy az igényeknek leginkább megfelelő egységet tudjuk kiválasztani
https://www.youtube.com/watch?v=QW1bUCx5Vcs

MIA Food Tech ( www.miaft.com) manufactures small and medium scale equipment for dragées, сereal bars, nuts and nougat.