Monoblokk kis térfogatú folyadéktöltő

Monoblokk kis térfogatú folyadéktöltő: ezeket a megszakított mozgású, monoblokk gépeket különböző folyadékok üveg vagy műanyag tartályokba töltéséhez tervezték, akár 12.000 fiola per óra sebességgel.

Rugalmasan tölt folyadékokat, bármilyen alakú, üveg vagy műanyag tartályokba

A Romaco, Macofar LVI típusú gépét fel lehet szerelni mérő fecskendőkkel vagy perisztaltikus szivattyúkkal, bármilyen alakú, üveg vagy műanyag tartályokba való töltéséhez. Ez egy megszakított mozgású, monoblokk, folyadéktöltő gép, egy lezáró állomással. A sorozat 3 típust foglal magába: (1) Monoblokk, két, beépített lezáró csoporttal, (2) Monoblokk, egy lezáró csoporttal, amit elkülönítenek a töltő területtől, (3) egy in-line megoldás.

Ezek nagyon alkalmasak folyadékok széles választékának betöltésére, és szállíthatók lezáró állomásokkal, amik záró-eszközök, mint cseppentők, permetpumpák, rászorítható dugók, alu-ROPP, műanyag csavarmenetes kupak (beleértve a gyermek-biztos változatot is) és sok más, kezelésére alkalmasak. A LVI típus kialakítható feltöltésre és gumidugós zárásra, fecskendő fiolákhoz.

A monoblokk kis térfogatú folyadéktöltő előnyei

  • Akár 12.000 fiola per óra teljesítmény.
  • Egyszerű tisztítás és karbantartás.
  • Gyors, szermán nélküli termékváltás.
  • Egyszerű tisztítás és karbantartás.
  • Alacsony üzemeltetési költség.

Romaco , a gyógyszeripari csomagolási megoldások világon vezető gyártója, akinek fő erősségei: a hólyagos fóliás csomagolás, szalagos megoldások, dobozolási megoldások és (steril) folyadék és por betöltő megoldások.