GMP tartószerkezet rendszerek - Moduláris, szerelhető

Szerelhető  GMP tartószerkezet : a csőhálózatok és rendszerek hagyományos tartószerkezetei nyers hegesztési varratokat, éles sarkokat tartalmazhatnak, amelyeket nehézkes tisztítani és karbantartani. A hegesztett tartószerkezetek kiépítése időt, energiát igényel és lebontásuk szállításhoz, tároláshoz körülményes.

Gyorsan kiépíthető tartószerkezet csőrendszerekhez

Az Andocksysteme ACON rendszere a GMP-nek megfelelő, szerelhető csővezeték tartószerkezet, amely minden elképzelhető formában kiépíthető. Az ACON csatlakozók vízre tömítettek és a gyógyszeriparban, a vegyiparban és az élelmiszeriparban van az elsődleges alkalmazási területük. A tiszta, holttérmentes kialakítás ideális a tiszta térben elhelyezett technológiai berendezések és csőhálózatok kialakításához. Nincsenek rajtuk élek, sarkok, hegesztési varratok és látható csavarok, így könnyen tisztíthatók. Könnyen össze- és szétszerelhetők, így minimalizálják a szerelési és szállítási költségeket.

Szerelhető GMP tartószerkezet előnyei

  • Könnyűen tisztítható, csíraszegény környezetben jól alkalmazható
  • Szétszedett állapotban kis helyigénye van, így könnyen tárolható
  • Minimalizálja a szerelési és szállítási költségeket
  • Gyors összeszerelés hegesztés nélkül
  • Moduláris kialakítás, így könnyen bővíthető az új igényeknek megfelelően

Az Andocksysteme a zárt rendszerű, conatinment elvárásoknak megfelelő ömlesztett anyag tárolás, kezelés, valamint dokkoló szelep megoldások specialistája.