Mobil raklap-fordító

Mobil raklap-fordító: a raklap megfordítása hatékonyabb raklap-cserét tehet lehetővé, mint a hagyományos megemelő és megfogó megoldások.

Nincs szükség nyomásra, cserélje ki raklapját a rakomány megfordításával

A Toppy, Pharma Advance, egy raklap-cserélő. Ez, a rakomány megfordításával cseréli ki a raklapot. Nincs szükség a rakományra való nyomás gyakorlására, mert ez egy különleges rendszert használ, ami alkalmas az egyszerű, gyors és biztonságos cserére. Ez a raklap-cserélő rendelkezik egy érintő-képernyővel, amin levezényelhet minden műveletet. A Toppy, Pharma Advance, alkalmas akár 1000 kg-os rakományok megemelésére és megfordítására, legfeljebb 800 x 1200 mm vagy 1000 x 1200 mm, DIN, szerinti méretű raklapokkal. A rakomány akár 1550 mm magas is lehet, a raklap magasságával együtt.

A többi Toppy berendezéshez hasonlóan, a Toppy Pharma Advance, megfelel a legszigorúbb európai és amerikai előírásoknak, és kikészítése messzemenően figyelmet fordít a GMP előírásokra, sima felületekkel és tompaszögű kialakítással. Ezeket egy érintőképernyővel szállítjuk, amin a kezelő levezényelheti az összes műveletet, egyetlen érintéssel.

A mobil raklap-fordító előnyei

  • Alkalmas akár 1000 kg rakomány megemelésére.
  • A rakomány legnagyobb magassága 1550 mm lehet, (raklappal együtt).
  • A raklap-cserét egyszerű, gyors és biztonságos módon lehet elvégezni.
  • Kiemelkedő higiénét és tisztaságot biztosít.

Toppy (http://www.toppy.it/), mobil és fixen telepített raklap cserélőket, forgatókat és billentőket tervez és gyárt.