Raklap fordító magasabb rakatokhoz - mobil

Raklap fordító magasabb rakatokhoz: Amikor azt kívánja, legyen kéznél egy raklap-cserélő, ami alkalmas a rakományok megemelésére és megfordítására, és képes alul zárt és széles aljú raklapok kezelésére is, akkor ez a raklap-fordító, életbevágóan szükséges.

Raklap-cserélő, magas rakományok emeléséhez

A Toppy, Maxi Toppy Pharma Plus és Maxi Toppy Pharma Plus WB berendezéseket mutatjuk be. Akár 1500 kg-os rakományt is képes megemelni, legfeljebb 800 x 1200 mm vagy 1000 x 1200 mm, DIN szerinti méretű raklapon. A rakomány akár 1780 mm és 2370 mm magas is lehet, a raklap magasságával együtt, mind a both Maxi Toppy Pharma és a Maxi Toppy Pharma Plus, esetében.

Ezzel a mobil, raklap-fordítóval lehetőség van a magas rakományok megemelésére és megfordítására. A Maxi Toppy Pharma WB Plus raklap-cserélőt széles terpesztésű lábakkal gyártjuk úgy, hogy lehetőség van az alján zárt raklapok felszedésére is  (például, UK raklapok). Ezek megfelelnek a legszigorúbb európai és amerikai előírásoknak is. Különleges figyelmet fordít a GMP-re, és a sima felületek és a tompaszögű alak kiemelkedő higiénét és tisztaságot biztosít.

A Raklap fordító magasabb rakatokhoz előnyei:

  • Képes akár 1500 kg-os rakományok megemelésére és megfordítására.
  • A rakomány magassága 1780 mm és 2370 mm lehet.
  • Megfelel a szigorú európai és amerikai előírásoknak.
  • Kiemelkedő tisztaságot biztosít.

Toppy (http://www.toppy.it/), mobil és fixen telepített raklap cserélőket, forgatókat és billentőket tervez és gyárt.