Mobil IBC mosó (tartály, konténer)

Teljesen mobil nagynyomású mosó, kevés víz felhasználással

A mobil IBC mosó: az IWT Pharma cég M-LINE jelű nagynyomású mobil mosóberendezést speciálisan a gyógyszeripari folyamatokban használt, a termékkel érintkező részek és konténerek mosására hozták létre. A hordozható kialakítás lehetővé teszi a teljes rugalmasságot, egy személy által könnyen mozgatható, és megvalósítható vele a helyszíni tisztítási (CIP) művelet.

Kis mérete és könnyű hordozhatósága ellenére az M-LINE képes akár 70 bar (1015 PSI) nyomással hatékonyabb és gyorsabb mosási ciklusokra. Gyorszáras csatlakozókkal gyorsan lehet váltogatni a különböző hidrokinetikai szórófejeket.

Magas színvonalúan tervezett elemei révén a maximális nyomásnál mindössze 40 liter/perc vízfogyasztással kiváló tisztítási eredmény érhető el, ami nagy megtakarítás a kézi és az alacsony nyomású módszerekkel szemben.

Az FDA-nek és a GMP-nek teljesen megfelelő M-LINE képes ciklus-riportok nyomtatására és USB csatlakozón át el is küldi. A Siemens gyártmányú érintő képernyő (HMI) lehetővé teszi, hogy a kezelő könnyen, gyorsan kiválassza a funkciókat.

Mobil IBC mosó előnyei:

  • csúcs tisztítási eredmény csak 40 liter/perc vízfelhasználással
  • Akár 70 bar nyomással rövidebb mosó ciklusok
  • Teljes FDA és GMP megfelelés
  • Egy személy által könnyen mozgatható
  • Többféle alkalmazásban használható, beleértve a CIP és COP változatot

Az IWT Pharma automatizált mosó berendezések teljes sorát kínálja a portfóliójában, a gyógyszer és kozmetikai iparra fókuszálva.