Mintaelosztó készülék

Mintaelosztó készülék: az automatizált mintavevő rendszer kibővítése növeli a rendszer rugalmasságát, és mélyebb betekintést biztosít a felhasználó folyamatába. Egy pontos mintaelosztó készülékkel lehetséges ez a bővítés, és így a minták többféle analizátorhoz, vagy más berendezéshez küldhetők.

Mintaelosztási lehetőség a Seg-Flow automatizált mintavevők bővítésével

A Flownamics Sample-Mod 300 a Seg-Flow rendszer kiegészítője, ami lehetővé teszi a gyűjtött minták elosztását maximum 4 analitikai eszköz felé. Továbbá segítségével elvégezhető a minták hígítása is. Az eszköz egy nulla holtterű fecskendővel működik, így biztosítva a milliliteres minták maximális pontosságú hígítását és továbbítását.
A berendezés a Flownamics többi készülékéhez hasonlóan egy egyszer használatos folyadékúttal rendelkezik, ami megkönnyíti az eszköz használatát, és biztosítja a minták befertőződés-mentességét.
A Sample-Mod további funkciói közé tartozik a sorozat-hígítás megvalósítása, illetve segítségével reagens adagolás is megvalósítható. A berendezés egy ultrahangos folyadékérzékelő szenzorral van ellátva, a még precízebb működés érdekében.

Mintaelosztó készülék előnyei

  • Lehetővé teszi a minták hígítását és elosztását maximum 4 elemzőkészülék felé, amivel összetettebb analízis is megvalósítható
  • Nulla holtterű fecskendő a még nagyobb precizitásért
  • Ultrahangos folyadékérzékelővel ellátva
  • Egyszer használatos folyadékút a befertőződés elkerülésére

A Flownamics cég automatizált mintavevők gyártására szakosodott, hogy kielégítse a biotechnológia folyamatos, befertőződésmentes és automatizált mintavételi igényét. Termékeik segítségével akár 8 bioreaktorból valósítható meg a minták gyűjtése, majd ezen minták továbbítása különböző elemzőkészülékek fel.