Mini cukorbevonó gép

Mini cukorbevonó gép: A cukorbevonásos különféle magok, diófélék népszerűek manapság, a pékárugyártók körében is. De a tradicionális cukorbevonók nagy teljesítmények gyártására alkalmasak, ezért nem jelentenek megoldást a kisüzemek számára, a teljesítmény adatok és a beruházási költségek figyelembevételével. A mini cukorbevonó ezért jelent tökéletes alternatívát a nagyon kis adagokkal dolgozó gyártók, termékfejlesztő laboratóriumi mennyiségek esetében, költséghatékony megoldást, gyors és mégis megbízható minőséget eredményezve.

Kisadagos cukorbevonó diófélék, magvak feldolgozásához, termékfejlesztési feladatokhoz, valamint kis adagokban történő gyártáshoz

A MIA Food-Tech cég P2RE típusú cukorbevonó berendezése tökéletes választás bármilyen gyártási környezetben, ahol a kiváló minőség és az állandó, megbízható cukor bevonási eredmény az elvárás, a kis adagok ellenére is. Ideális megoldás kis kapacitások, illetve a gyártmányfejlesztésekhez szükséges mennyiségek kezelésére. A P2RE berendezés nagyobb gyártásminőséget produkál egy kisebb, kompakt berendezésben is.

A P2RE- t cukorbevonási feladatokra tervezték, alkalmas az összes dióféle és különböző magok bevonására, például mandula, mogyoró, amerikai mogyoró esetében. A berendezés mindössze 30 kg, és adagonként 2 kg diófélét képes bevonattal ellátni.

A P2RE egység asztalra helyezhető kivitelben készült, kezelése egyszerű, a teljes dob könnyen megdönthető, így a késztermék kitárolása is könnyen megoldható a berendezés terméktálcájára. Kis méretei ellenére a kialakítás tökéletes: rozsdamentes kivitel, az egyes elemek kiváló tervezéssel készültek, így a rézből készült bevonódob is.

A berendezés könnyen tisztítható, letisztult tulajdonságokkal rendelkezik, kezelőbarát, és minden körülmények között kiváló, egyenletes minőségű végterméket állít elő.

Mini cukorbevonó gép előnyei:

  • Tökéletes megoldást kínál kis adagokban történő gyártáshoz, illetve termékfejlesztői feladatokhoz
  • Az asztalra helyezhető kivitelnek köszönhetően könnyen telepíthető, működtethető
  • A rozsdamentes kivitel és a réz dob biztosítja a hosszú élettartamot és a könnyű tisztíthatóságot
  • Egy kezelő személy is működtetheti, egyszerűen a dob „megdönt-ürít” funkciójával
  • Méreteinek köszönhetően könnyen használható a legkülönfélébb körülmények között: Adatok:700mm x 500mm x 700mm
https://www.youtube.com/watch?v=3CQy2aY27ds

MIA Food Tech ( www.miaft.com) manufactures small and medium scale equipment for dragées, сereal bars, nuts and nougat.