Micro-Flask

Micro-Flask: a kísérleti folyamat kezdetekor a kutatóknak csak limitált mennyiségű adat áll a rendelkezésére, amely adatok alapján dönteniük kell, hogy mi legyen a következő lépés. Ezért nagy áteresztőképességű, informatív és kiszámítható eszközökre van szükség, hogy megbirkózzanak a nagyszámú sejttenyészet nyújtotta kihívásokkal.

Tenyésztés microtiter lemezeken

Az Applikon Micro-Flask rendszere egyszerű és hatásos eszközökből áll, amelyek elősegítik a microtiter-lemezeken végrehajtott kísérletek minőségének javítását. A lezáráshoz egy egyedülálló „szendvics borítást” alkalmaznak, így elkerülhetőek a wellek közötti keresztszennyezések, drámaian megnő sejtkultúrák oxigén-transzferje, és kitűnően pontos információkat nyerhetünk egy nagy áteresztőképességű kísérlet során.

A Micro-Flask bioreaktor biztosítja, hogy minden microtiter-lemezen azonos körülmények uralkodjanak a sejtek növekedéséhez. A szendvics borítás gondoskodik arról, hogy az intenzív rázás során ne következhessen be keresztszennyeződés, és minden well-hez azonos diffúziós utat biztosít.

A Micro-Flask előnyei

  • Egy egyszerűen használható rendszer törzs/klón könyvtárakhoz, mutációs bankokhoz és sejtvonalakhoz, 96-, 24- vagy 6 welles kialakításban
  • Tízszer gyorsabb szűrés, mint a hagyományos módszereknél
  • A rázóflaskával azonos szintű tenyésztési körülmények az oxigén áramok és a reprodukálhatóság tekintetében
  • A keresztszennyezések kiküszöbölése
  • Automatizáláshoz is használható borítás

Applikon Biotechnology, a korszerű bioreaktorok világszerte vezető fejlesztőke és szállítója, laboratóriumi mérettől a termelő egységekig.

Filenév Filetípus Fileméret
Applikon Micro Flask leaflet.pdf application/pdf 1.09 MB