Gabonapehely pörkölő és szárító

A gabonapelyhek, tépett gabonák és a forró levegővel nyújtott termékek legjobb minőségének eléréséhez az utolsó pörkölő pörkölő fázis kulcsfontosságú. A különböző gyártási adagok között a minőség fenntartásához az egyenletes pirítás és szerkezet fontos, ugyanúgy, mint a kíméletes kezelés. Külön ezeknek az érzékeny termékeknek a kezelésére tervezett fluid ágyas gabonapehely pörkölő -ket használva kiemelkedő aroma és állag tulajdonságok érhetők el a termék minőséget illető kompromisszum nélkül, túlzott porképződés és egyenetlen eredmények mellett.

Fluid ágyas gabonapehely pörkölő érzékeny és magas minőségű termékekhez

A Baker Perkins ThermoGlide2 Toaster egy kompakt és energia hatékony pörkölő, amelyet célzottan reggeli gabonafélék és más könnyűsúlyú és érzékeny termékek előállítására terveztek.

Az egység óránként 750 kg pehely (1430 kg rizsből) és 2950 kg/óra pehely (5900 kg rizsből) közötti teljesítmény között használható, a felhasználó igényeinek megfelelően.

A termék állandóság növelése érdekében a ThermoGlide2 két iker pörkölő zónával rendelkezik, független légáram és hőmérséklet szabályozással. Ez tökéletes fluid ágyat képez, amely teljes pirítást tesz lehetővé a termék felület kíméletes kezelése mellett.

A tartózkodási időt a pörkölőben egy nagy tartósságú vibrációs konvejor működése határozza meg, amely megbízhatóságot és hosszú élettartamot nyújt.

A könnyűsúlyú termékek pirítása nem kívánt apró szemcsék és por képződésével jár. A ThermoGlide2 az apró szemcséket és a port nagy hatékonyságú szívott ciklonok segítségével távolítja el. Ez szűrő nélküli egység, amely csökkenti a tisztítási és karbantartási holtidőt, növeli a hatékonyságot.

Ezt a kompakt egységet kiemelkedő szakmai hozzáértéssel alakították ki. Az alacsony hevítendő tömeg azt jelenti, hogy a bemelegítési idő kevesebb, mint 20 perc és a meleg levegőt a portól megtisztítva visszakeringeti az energiafogyasztás csökkentése érdekében. A nedvesség pontos beállítása az automatikus kilépő hangtompítóknál történik.

Előnyei:

  • A teljesítmény tartománya illeszkedik a felhasználó igényeihez
  • Magas szintű megbízhatóság és kíméletes kezelés a legjobb termékminőség eléréséhez
  • Különösen hatékony recirkulációs rendszer csökkenti az energiaköltséget
  • Szűrő nélküli porleválasztás javítja a termék minőséget és csökkenti a karbantartási holtidőt
  • A fluid ágyas technológia a legérzékenyebb termékeknél is kiváló eredményeket jelent
https://www.youtube.com/watch?v=EFl6mubUh9U

Baker Perkins (https://www.bakerperkins.com) supplies technology for the bakery, biscuit, confectionery, snack and breakfast cereal sectors, The company’s production machines are based on over 100 years of experience in the field.