Habosító keverő berendezés szivattyúzható közegekhez

Masszív építésű habosító keverő berendezés szivattyúzható közegekhez: az élelmiszeripar és más iparágak számos eljárása jó minőségű, testre-szabott keverő berendezéseket igényel az egyenletes eredmények biztosítása érdekében.  Ugyanakkor, a sikeres gyártók gyakran szembesülnek a helyszűkével, amint a tevékenységüket bővítik.  Ez egy olyan habosító berendezés, amit különösen, a lehető legkisebb helyen való elférés céljából terveztek, a gyártási kapacitás csorbítása nélkül.

Folyadékok széles választékából nagy térfogatokat

habosít , vagy kever össze, a legkisebb alapterületen

A Hansa Mixer, Compact-Mix berendezése, két megkülönböztethető változatban szerezhető be, az egyik, az élelmiszeripar számára, a másik, a nem élelmiszeripar számára. A berendezések alapvetően azonosak az élelmiszeripari változattal, beleértve az élelmiszeripari szabványoknak és szabályozásoknak megfelelő tervezési opciókat is.  A Compact-Mix, egy nagy teljesítményű habosító, keverő rendszer a szivattyúzható folyadékokhoz, amit rugalmasságra, pontosságra és hatékonyságra terveztek. Akár 3 szivattyút is beépítenek a gépkeretbe, és a kiegészítő, adagoló szivattyúk használata teszi lehetővé az adalékanyagok keverő kamrába történő beadagolását.  Számos opció áll rendelkezésre az egyedi keverőfejek, áramlás érzékelők, tisztító rendszerek, tömítések, szabályozó rendszerek és monitorok rendszerbe való beépítéséhez.  A rendszerek nagy gyártási kapacitást nyújtanak, precízen megfelelve az összetevők széles választékát tartalmazó receptúrájának.  Ilyen módon, nagy mennyiségű, jó minőségű termék receptúra előállítása biztosított, míg a berendezés a legkisebb alapterületet foglalja el.

Habosító keverő előnyei:

  • Változatok az élelmiszeripari termékminőség, valamint az általános ipari termékminőség előállításához.
  • Az adott típustól függően, a gyártó kapacitás választéka az 50 – 2.000 kg per óra tartományban áll rendelkezésre.
  • Akár 3 szivattyút építenek be a gépkeretbe.
  • Az automatikus üzemeltetés, CIP tisztító rendszerek, hőmérséklet-szabályozó készülékek és kettős-falú csővezetékek opciói állnak rendelkezésre.
  • Rozsdamentes acélból, lézerrel hegesztett egy darabból gyártott keverőfejekkel szerelt tengelyek, sterilizálható tengely-tömítésekkel.

 

Hansa Mixer, modul-rendszerű, nagy precizitású technológiája, a receptúrának megfelelően keveri és/vagy habosítja az adagolható közeget: gázokat, folyadékokat és szilárd anyagokat.