Habosított massza letöltő

Amikor érzékeny, jó minőségű habosított masszákkal dolgozunk, nehézséget okoz a kiemelkedő minőség megtartása, mivel a hagyományos gépek gyakran túl agresszívek, és egyenetlen minőséget eredményeznek. Szükség van egy kímélő, de rugalmas depozitorra, amely tökéletes eredményt ér el az érzékeny alapanyagok széles tartományával, amelyre kiválóan alkalmas egy habosított massza letöltő.

Minden típusú habosított massza gyengéd és pontos letöltése – mindenkor

Az Aasted cég ESA jelű depozitorját alapvetően a habosított masszákkal való legjobb eredmények elérésére alakították ki. A zárt garatja és a zárt letöltő fej hibátlanul működik, mind nagy, mind kis viszkozitású anyagokkal.

Az ESA különlegesen kialakított dugattyúi teljes rugalmasságot nyújtva, gyengéd és pontos mozgásukkal megőrzik mind a finom, mind a szemmel látható nagyobb légbuborékokat, ahogy a termék ezt megköveteli.

Az opciós lehetőségek között ott van a garat letöltés alatti oszcilláló mozgatása és ha szükséges, az öntőformák megemelése.

Habosított massza letöltő előnyei:

  • Habosított masszák és zsír töltetek pontos és kímélő letöltése a legjobb termék minőség megőrzésével
  • A kevesebb holtidő érdekében könnyű tisztítani és karbantartani – a C-keretes kialakítás könnyű hozzáférést, gyártó sorba való könnyű beillesztést és onnan kimozdítást tesz lehetővé
  • A 3000 kg/óra teljesítmény és a percenként 20 löket kímélő, ugyanakkor jelentős teljesítmény
  • A rugalmas opciók lehetővé teszik sokféle termék gyártását ugyanazon a gépen

 

Aasted (http://www.aasted.eu) manufactures tempering machines, depositors, enrobers, cooling tunnels and moulding lines.