Légosztályozó

Légosztályozó: (pneumatikus termék beadagolással) a talkum, kalcium karbonát, bentonit, kaolin, mész, dolomit, kvarc, pigmentek, finomvegyszerek, stb. finom osztályozásához.

Precíz osztályozás még a legfinomabb szemcsenagyság esetében is

A Hosokawa Alpine Micron Spearatos MS berendezése, egy levegő áramlásos, rendkívül finom vágással rendelkező berendezés. A készülékbe az anyag betáplálása pneumatikusan történik, és d97 = 15 – 150 µm tartományban képes a frakciók vágására.

A berendezés kis alacsony energiafelhasználással üzemel, ez a hasonló légosztályozókhoz képest alacsonyabb osztályozási sebességnek köszönhető. Ennek köszönhetően az MS kisebb kopásnak van kitéve.

A berendezést az adott iparági követelményeknek megfelelően alakítják ki. Így abrazív anyagok feldolgozásához készülhet kopásálló kivitelben, vagy rozsdamentes acélból az élelmiszeripari és a gyógyszeripari alkalmazásokhoz.

A légosztályozó előnyei

  • Vertikálisan elhelyezett, kúpos osztályozókerékkel
  • Alacsony nyomásesés.
  • Igény esetén kopás elleni védelem.
  • Alacsony üzemeltetési költség.

Hosokawa Alpine (www.hosokawa-alpine.com), porok előállítására alkalmas aprító technológiákat kínál, porok, szemcsés anyagok és ömlesztett anyagok előállítására, malmoktól és osztályozóktól komplett, kulcsrakész rendszerekig. K&F és laboratóriumi alkalmazások, valamint ipari termelés. Testre-szabott megoldások porok és szemcsés anyagok feldolgozására a vegyiparban, festék és pigmens gyártáshoz, ásványi nyersanyagok és fémek, gyógyszerek és kozmetikai készítmények, élelmiszerek és állati takarmányok előállítása, gyártása és ipari hulladékok újra hasznosítása céljából.