Légosztályozó ásványokhoz

Légosztályozó ásványokhoz: ideális a lágytól közepes keménységű anyagok, mint kalcium karbonát, talkum, dolomit, barit és kaolin rendkívül finom osztályozásához.

Ipari töltőanyagok rendkívül finom osztályozása

A Hosokawa Alpine TTD Turbo Twin Double a lehető legjobb eszköz, ha lágytól közepesen kemény anyagok, például ipari töltőanyagok osztályozása a cél.

A TTD szabadalmaztatott osztályozó kereke nagy áteresztő képességet és terhelést tesz lehetővé, akár d97 = 3.0 μm finomsági értékig. Emellett a kialakításnak köszönhetően alacsonyabb a nyomásesése, mint a hasonló tulajdonságokkal rendelkező berendezéseknek. Összehasonlítva a konkurens berendezésekkel, akár 25%-is energia megtakarítás is elérhető a TTD-vel.

Egy másik egyedi vonása a termék optimális útvonal-vezetése, közvetlenül az osztályozó kerékhez. Ez megakadályoz mindenféle visszakeveredést a már osztályozott durva szemcsés anyaggal. Nincs többet szükség az osztályozó kerék résének beállítására, ami jelentős mértékben leegyszerűsíti a karbantartást.

Légosztályozó ásványokhoz előnyei:

  • Optimalizált termék útvonal-vezetés, közvetlenül az osztályozó kerékhez.
  • Nem szükséges a rés beállítása
  • Rendkívül magas, akár 120 m/s-os kerületi sebesség.
  • Nincs visszakeveredés a már osztályozott durva szemcsés anyaggal.
  • Hat gépméret áll rendelkezésre: 200, 315, 500, 630, 800 és 1,000 (osztályozókerék átmérő mm-ben).

Hosokawa Alpine (www.hosokawa-alpine.com), porok előállítására alkalmas aprító technológiákat kínál, porok, szemcsés anyagok és ömlesztett anyagok előállítására, malmoktól és osztályozóktól komplett, kulcsrakész rendszerekig. K&F és laboratóriumi alkalmazások, valamint ipari termelés. Testre-szabott megoldások porok és szemcsés anyagok feldolgozására a vegyiparban, festék és pigmens gyártáshoz, ásványi nyersanyagok és fémek, gyógyszerek és kozmetikai készítmények, élelmiszerek és állati takarmányok előállítása, gyártása és ipari hulladékok újra hasznosítása céljából.