Lamináris áramlású fülke

Lamináris áramlású fülke: a legmagasabb szintű kezelői védelmet nyújtja a potenciálisan veszélyes, szálló szennyeződésekkel szemben, ami a porok manuális kezeléséből, mint mintavétel, adagolás és elhelyezés, szabadulhat föl.

Eltávolítja a szálló szemcséket a kezelő belégzési zónájából

A Telstar Life-Science, gépe a levegő-forgatás elvén működik. A tiszta, lamináris levegőáramlást a mennyezetről szolgáltatja, elsodorva minden porfelhőt, ami bármilyen feldolgozási eljárás során képződik, és elszállítva minden szálló, szemcsés anyagot a kezelő belégzési zónájából (OEL < 100 µg/m3).

Az a tény, hogy a fülke nettó lamináris áramlású levegővel üzemel, gondoskodik arról, hogy a lebegő szennyezők nem szökhetnek ki a külső környezetbe, teljessé téve ennek a hatékony lezáró rendszernek számos előnyét.

A fülkéket gyakran használják a gyógyszer-, kozmetikai, finomvegyszer-, élelmiszer- és nanotechnológiai iparban.

Lamináris áramlású fülke előnyei:

  • Magas szintű kezelői védelem (Class ISO 5).
  • Az egyedi igények szerint teljesen konfigurálható.
  • Minimálisra csökkenti a más eljárásokból / termékekből származó keresztszennyezés kockázatát.
  • Rugalmasan alkalmazkodik a konténer-típusok széles választékához (azaz, szálas anyag hordók, zsákok, IBC, stb.).
  • Alkalmas további eljárási berendezések befogadására.

Telstar Life Science Solutions, beépített, automatikus feladó/leszedő rendszerrel szerelt GMP liofilizálókat, szennyeződés ellenőrző berendezéseket, befecskendezéshez és tiszta gőzhöz víztisztítókat, nedves autoklávokat , száraz hevítő kemencéket, víz desztillálókat, tiszta-gőz fejlesztőket, ipari leeresztő rendszereket, bezárt izolátorokat és mérőfülkéket tervez és gyárt.