Laboratóriumi rövid utas bepárló

Laboratóriumi rövid utas bepárló: megbízható kísérletek elvégzése, mindössze akár 2 kg, magas forráspontú, vagy magas viszkozitású nyersanyag desztillálásával.

Kis léptékű, termikus szétválasztás rövid útvonalas desztillálással

A rövid utas desztillálással a forrási hőmérséklet jelentős csökkenése érhető el, az üzemi nyomás csökkentésével. A VTA bepárlók integrálják a rövid utas bepárló technikát, és modulokból épülnek fel.

Az egység fő alkotóelemeinek kialakítása lehetőséget ad a termék tulajdonságainak – mint a habzás, vagy potenciális dugulás – megfigyelésére a desztillálás során, hozzájárulva a további elemzési adatokhoz.

A VTA laboratóriumi, rövid utas desztilláló berendezés alkalmas megvalósíthatósági tanulmányok elkészítésére, az első folyamat-fejlesztési műveletek elvégzésére, a végtermék kis mennyiségű mintáinak előállítására, és a meglévő eljárás vonásainak optimalizálására, mint a hőmérsékletre érzékeny és magas forráspontú termékek koncentrálása, frakcionálása, desztillálása, megtisztítása és szárítása.

A laboratóriumi rövid utas bepárló előnyei

  • Lehetőséget ad a desztilláló eljárás szemrevételezéses megfigyelésére.
  • A vevői igények szerint széles méretválaszték áll rendelkezésre.
  • Megfelelő és megbízható vizsgálatok végezhetők el akár 2 kg nyersanyag felhasználásával.
  • Választható folyamatos adagoló rendszer és folyamatos leürítő rendszer a párlathoz és a maradékhoz.

VTA (http://www.vta-process.de/), vékony-réteges és rövid utas desztilláló üzemeket gyárt, laboratóriumi és ipari méretekben, valamint, ilyen üzemek komponenseit.