Laboratóriumi, nagy nyíró hatású keverő

Egy laboratóriumi, nagy nyíró hatású keverőt használhat a különböző eljárások: kis sebességű elő-keveréstől a nagy sebességű bevonat-képzésig, darabosítás és diszpergálás szimulálására.

Kísérletezzen laboratóriumi szinten kohéziós porokkal

A Hosokawa, nagy nyíró hatású, 1 literes keverője a Cyclomix laboratóriumi keverő csökkentett méretű változata, ami jellemzően, 0,3 – 1 liter portartalommal dolgozik, elsősorban kohéziós porokkal. A frekvencia-szabályozás használatával bármilyen keverési eljárás utánozható ezzel a kisléptékű keverővel, mint kis sebességű elő-keveréstől a nagy sebességű bevonat-képzésig, darabosítás és diszpergálás.
Ezt használják a ragasztók előállításához, a vegy-, kozmetikai, élelmiszer- és gyógyszeriparban, emulzió-képzéshez, homogenizáláshoz, szemnagyság csökkentéshez és diszpergáláshoz, szakaszos üzemmódban.
Egyetlen berendezésben összevonva különböző eljárásokat, ez a berendezés eszményi választás az intenzív hőbevitellel járó feldolgozáshoz, nagymértékű diszperzió és homogenitás eléréséhez rendkívül rövid ciklusidők alatt.

AZ ÖN SZÁMÁRA NYÚJTOTT ELŐNYÖK

·     Hatékony hőátadás a hőmérséklet-szabályozású köpeny és a termék között.

·     Kiváló hőmérsékletszabályozás.

·     Kohéziós porok nagy intenzitású keverése és darabosítása.

·     Nagyfokú diszperzió és homogenitás.

 

 

Száraz és nedves porok mechaanikus és termikus keverésére, szárítására és tömörítésére szakosodott.