Laboratóriumi tangenciális szűrő

Laboratóriumi tangenciális szűrő: a Tangenciális Áramú Szűrés (Tangential Flow Filtration – TFF) elengedhetetlen művelet a bio gyógyszergyártásban. Egy hatékony, szabályozott és dokumentált, laboratóriumi méretű TFF rendszer segít a termékfejlesztési és folyamatfejlesztési lépésekben. A tapasztalt bio gyógyszergyártók tisztában vannak azzal, hogy az automatizálásba és karbantartás csökkentésébe fektetett összegek leegyszerűsítik a fejlesztési munkát és felgyorsítják az új folyamatok és termékek forgalomba kerülését.

Félautomata laboratóriumi TFF rendszer

A Scilog cég céljának tűzte ki a biotechnológiai folyamatok minőségének és hatásfokának növelését, az érzékelők, szűrők és egyéb folyamatelemek fejlesztésével és automatizálásával. A cég PureTec rendszere egy félautomata TFF rendszer, amit egy elektronikus HMI-vel és egy speciális szoftverrel látnak el. Az rendszer előre installált szoftvere lehetővé teszi a felhasználó által definiált alarmok és limitek beállítását, a biztonságos, folyamatos, kezelő nélküli működés érdekében. A rendszer reagál a szenzorból érkező visszacsatolásra, amivel biztosítja a felhasználó által meghatározott transzmembrán nyomás és áramlási sebességek szinten tartását. A rendszerhez eldobható nyomásérzékelő szenzorok is tartoznak, amik a permeát, retentát és betáplálási nyomásokat érzékelik. A rendszerhez tartozik még egy integrált elektronikus mérleg és egy programozható perisztaltikus pumpa, amivel lehetővé teszi a teljesen beavatkozás mentes, TFF-folyamatot. A SciDoc dokumentációs csomag hozzáadásával 15 szűrési paramétert lehet számítani, megjeleníteni és dokumentálni, amivel az TFF-folyamat maximális kihozatalához szükséges információ nyerhető ki.

Laboratóriumi tangenciális szűrő előnyei:

  • Könnyen kezelhető HMI, automata adatgyűjtéssel, az opcionális SciDoc csomag segítségével
  • Oldatok félautomata koncentrálása és diaszűrése
  • Eldobható nyomásérzékelő szenzorokkal
  • Kompatibilis számos gyártó TFF lap- és kapilláris-membránjával

Scilog, érzékelés technológiát és automatizált laboratóriumi méretű és termelő rendszereket gyárt a bio-gyógyszer-ipar számára.

Filenév Filetípus Fileméret
Scilog PureTec brochure.pdf application/pdf 0.45 MB