Laboratóriumi bioreaktor szabályozó

Laboratóriumi bioreaktor szabályozó: a biológiai folyamatok sikere a megfelelő szabályozáson múlik, amivel a folyamat tetszőlegesen megismételhető. A pH, a hőmérséklet, az oldott oxigén, a hab/szint, és a keverés fordulatszámának mérése és szabályozása kritikus minden egyes biológiai folyamat során.

Könnyen kezelhető, laboratóriumi szabályozórendszer

Az Applikon ez-Control nevű berendezése egy fermentorokhoz és bioreaktorokhoz gyártott, könnyen kezelhető mérő- és szabályozórendszer. A berendezés nagy pontosságot, jó rálátást és könnyű kezelhetőséget biztosít a bioreaktorokhoz. Ezt a pH, hőmérséklet, hab/szint, és keverés állításával éri el, amelyek kritikus paraméterek egy biotechnológiai folyamat szabályozása során. Az érintőképernyője segítségével a felhasználó végigkövetheti a működési paramétereket. Az adaptív szabályozási tulajdonságok lehetővé teszik, hogy a felhasználó a folyamatra összpontosítson, amíg a kontroller szigorúan szabályozza a folyamat paramétereit.

A rendszer segítségével többféle berendezés is szabályozható, például autoklávozható bioreaktorok, SIP bioreaktorok, Appliflex egyszer használatos bioreaktorok, CellReady egyszer használatos bioreaktorok, vagy a HyClone SUB bioreaktorok.

Laboratóriumi bioreaktor szabályozó előnyei:

  • Az adaptív PID szabályozó garantálja a folyamat pontos szabályozását, kiküszöbölve annak hibáit
  • A berendezés egyedülálló rugalmassággal rendelkezik, mivel lehetővé teszi, hogy a felhasználó további szabályozóköröket kapcsoljon hozzá, amivel egyéb szenzorok is csatlakoztathatóak a folyamathoz
  • A meghatározott folyamatparaméterek menthetőek, másolhatóak és újra betölthetőek, így csökken a folyamat felállítási ideje
  • További szenzorok is használhatóak: fluofór, biomassza, pH, oxigén, stb.
  • A GAMP dokumentációnak köszönhetően a rendszer használható validált folyamatokban is

Applikon Biotechnology, a korszerű bioreaktorok világszerte vezető fejlesztőke és szállítója, laboratóriumi mérettől a termelő egységekig.

Filenév Filetípus Fileméret
Applikon ezControl brochure.pdf application/pdf 0.81 MB