Laboratóriumi lepárló - több-fokozatú

Laboratóriumi lepárló: egy laboratóriumi, több-fokozatú bepárló, ami összevonja a vékonyréteges és a rövidutas desztilláló technikákat, lehetőséget ad a magas forráspontú, hőmérsékletre érzékeny és magas viszkozitású termékek szétválasztására, mindössze kis mennyiségű anyag felhasználásával.

Rövidutas és vékonyréteges desztillálás egyetlen technológiával

A VTA, laboratóriumi, több-fokozatú bepárlók, a rövid útvonalas és a törlő réteges desztilláló technikák összevonása. Ajánlott az ilyen rendszereket folyamatos adagolással és leürítő szivattyúkkal felszerelni, az egyszerű és zökkenőmentes üzemeltetés érdekében.

A VTA, laboratóriumi, több-fokozatú lepárlókat a vevő igényei szerint lehet kiépíteni.

Ez a berendezés alkalmas megvalósíthatósági tanulmányok elkészítéséhez, az első folyamat-fejlesztési műveletek elvégzéséhez, a végtermék kis mennyiségű mintáinak előállítására, és a meglévő eljárás vonásainak optimalizálására, mint a hőmérsékletre érzékeny és magas forráspontú termékek koncentrálása, frakcionálása, desztillálása, megtisztítása és szárítása.

A Laboratóriumi lepárló előnyei

  • Vevői igények szerint kiépíthető.
  • Megválasztható PLC szabályozás – vezérlés és megjelenítési opció.
  • Alkalmas a hőmérsékletre érzékeny és magas forráspontú termékek feldolgozására.
  • Alkalmas magas viszkozitású és üzemzavart okozó termékek kezelésére is.

VTA (http://www.vta-process.de/), vékony-réteges és rövid utas desztilláló üzemeket gyárt, laboratóriumi és ipari méretekben, valamint, ilyen üzemek komponenseit.