Laboratóriumi kapszula-töltő, folyékony oldatokhoz

Laboratóriumi kapszula-töltő folyékony oldatokhoz: az iparágon belüli,  új, fontos változás, a kemény kapszulákban folyékony dózisok adására irányuló tendencia.  A megfelelő berendezés egy olyan eljárás kidolgozását igényli, amelynek során a szilárd kapszulákba folyadékot töltenek, amit napjainkban használnak a gyógyszergyártók.  A viaszok és zsírok kezelésére alkalmas laboratóriumi berendezések automatikusan zárják le a kapszulákat, és egy szorosan szabályozott eljárást tartanak fenn, ami alkalmas a termelési szint léptéknövelésére és biztosítják a gyógyszeripari fejlesztők versenyképességét.

Kemény kapszulákat tölt meg gyógyszeripari folyadékokkal, és lezárja azokat

A Fluidocap 1000, egy félautomatikus berendezés, a kemény kapszulák gyógyszeripari folyadékokkal való megtöltésére és lezárására.  Ezt, az ACG-Associated Capsules, egy világméretű gyógyszeripari gépgyártó szállítja.  Hagyományosan, a folyadék dózisokat lágy, zselé kapszulákban szállították, és tették a gyógyszergyártók elérhetővé, a magas költség, veszteség, keresztszennyezés, a gyógyszernek a kapszula anyagába történő vándorlása és az alacsony bio-hozzáférhetőség problémáival együtt.

A Fluidocap sorozatú berendezések leküzdik ezeket a problémákat, lehetővé téve a kemény kapszulák folyadékokkal való megtöltésével és lezárásával, semmint hagyatkozva a lágy, zselés kapszulákra.  A kemény kapszulákat a receptúrák széles választékával, beleértve zsír-alapú termékeket, nagy viszkozitású pasztákat és viasz típusú termékeket, tölthetik meg. Ezeket zselatin szalaggal zárják le.  A Fludocap 1000 típusú berendezést laboratóriumi felhasználásra tervezték, és akár 1000 kapszulát képes óránként előállítani, de a lépték könnyen megnövelhető kereskedelmi termelési szintre.

A laboratóriumi kapszula-töltő folyékony oldatokhoz előnyei

  • Gyógyszer dózisokat szolgáltat folyadék formájában, miközben leküzdi a lágy, zselés kapszuélákkal együttjáró nehézségeket.
  • Kemény kapszulákat tölt meg a folyadékok széles választékával, beleértve a zsírokat, viaszokat és nagy viszkozitású pasztákat.
  • Kemény kapszulák automatikus lezárása zselatin szalaggal.
  • Laboratóriumi berendezés, amit a kereskedelmi termelési szint eléréshez szüksélges léptéknövelésre terveztek.
  • Előnyös megjelenés és bio-elérhetőség javítja a paciens közérzetét és eredményeit.

ACG Pam, a kapszulázó és tabletta-prés gépek világszerte ismert gyártója.

Filenév Filetípus Fileméret
ACG Pam Fluidocap brochure.pdf application/pdf 0.82 MB