Laboratóriumi homogenizátor - Nagynyomású

Laboratóriumi homogenizátor: a kisméretű, laboratóriumi berendezések elengedhetetlen tulajdonsága, hogy jó alapot adjanak a későbbi méretnöveléshez. Ezen kívül fontos szempont még a könnyű használat, a megbízhatóság és az egyszerű karbantartás. A könnyű használat megnövelt hatékonyságot eredményez, míg a gyors tisztítás és egyszerű karbantartás növeli a rugalmasságot és hosszú élettartamot biztosít.

Költséghatékony homogenizátor, ami megbízható és konstans folyamatteljesítményt nyújt a K+F projektekhez

A Nano DeBEE készülék piacvezető a laboratóriumi méretű homogenizátorok között. Mivel úgy tervezték, hogy rugalmasan használható legyen, felhasználási területei között megtalálható a sejtfeltárás, a szilárd anyagok szemcseméret-csökkentése, a micro/nano emulziók, valamint a micro/nano diszperziók előállítása. Annak ellenére, hogy a minimálisan feldolgozható mintamennyiség 12 ml, a Nano DeBEE készülékből kinyert eredmények nagy százalékban ültethetőek át az ipari folyamatokba. A berendezés egyszerűen kezelhető, egy nyomógomb, valamint egy manuális tárcsa segítségével.

A  Nano DeBEE-t 3,100 bar-os maximális üzemi nyomása különbözteti meg a piacon megtalálható, egyéb nagynyomású berendezésektől. A nyomás előállításáról egy hidraulikus szivattyú gondoskodik. A Nano DeBEE-vel, típustól függően 2, vagy 4 l/h-s feldolgozó kapacitás érhető el, a vízhez hasonló viszkozitású anyagok esetén. A kiegészítő eszközök segítségével (hőcserélő, ellenoldali nyomásszabályozó) pedig egyszerűen adaptálható a felhasználó igényeihez.

A laboratóriumi homogenizátor előnyei

  • Laboratóriumi méret, minimális mintatérfogat: 12 ml
  • A berendezésben egyedileg állítható a folyamat időtartama, nyomása, valamint a ható erők nagysága
  • Egyszerűen tisztítható és kezelhető
  • Méretnövelésre alkalmas technológia

A BEE International nagy nyomású homogenizátorok gyártója, amivel stabil szuszpenziók és emulziók állíthatók elő. Ezen túl a berendezéseik alkalmasak szilárd anyagok méretcsökkentésére, valamint sejtek feltárására.