Finom törő-malom - Laboratóriumi

Finom törő-malom: egy laboratóriumi, finom törő-malmot használnak a finom és rendkívül finom őrléshez, szálas anyag eltávolításához és lágy anyagok darabolásához.

Lágy anyagok kisléptékű méretcsökkentése

A Hosokawa Alpine, 100 UPZ és 160 UPZ, finom törő-malmait finom és rendkívül finom őrléshez, a száléas anyagok eltávolításához és a legfeljebb Mohs 3 keménységű anyagok darabolásához használják. A berendezéstől függően, a por finomságának tartománya: kb.  100 µm – 1500 µm.

A végtermék finomfrakció hányadát a hozzátartozó, szemnagyság csökkentő elemek megválasztásával lehet beállítani, és függ a gép sebességétől.

Ez a malom számos helyen alkalmazható a vegyiparban, élelmiszer- és állati takarmány-iparban, valamint a gyógyszeriparban.

A finom törő-malom előnyei

  • Optimális hozzáférés a tisztításhoz.
  • Számos alkalmazás.
  • Por finomsági értéke: kb. 100 µm – 1500 µm.
  • Lágy anyagok szemnagyságának csökkentése.
  • Beállítható a végtermék finomfrakció tartalma.

Hosokawa Alpine (www.hosokawa-alpine.com), porok előállítására alkalmas aprító technológiákat kínál, porok, szemcsés anyagok és ömlesztett anyagok előállítására, malmoktól és osztályozóktól komplett, kulcsrakész rendszerekig. K&F és laboratóriumi alkalmazások, valamint ipari termelés. Testre-szabott megoldások porok és szemcsés anyagok feldolgozására a vegyiparban, festék és pigmens gyártáshoz, ásványi nyersanyagok és fémek, gyógyszerek és kozmetikai készítmények, élelmiszerek és állati takarmányok előállítása, gyártása és ipari hulladékok újra hasznosítása céljából.