A golyósmalmok, hengeres alakú őrlőberendezések, amiket a csokoládé és egyéb kakaó-termékek őrlésére (vagy keverésére) és finomítására használnak. A laboratóriumi, csokoládé-golyósmalmokat, laboratóriumokban vagy technológiai központokban, új csokoládéreceptek vizsgálatára és kifejlesztésére használják, de alkalmas a minőség ellenőrzésére is, és legjobb a bevonatok, termelésbe bevezetése előtti megtervezésére.
A Royal Duyvis Wiener (Probat Food), w-1-s-laboratóriumi, golyósmalmot világszerte érvényes ipari szabványok betartására tervezték és gyártották. Manuálisan állítható keverési sebességével és 2,5 kg-os befogadóképességű őrlőtartályával, a laboratóriumi, golyósmalom egy önálló berendezés.
A hőmérsékletét a feldolgozás során a laboratóriumi golyósmalomban visszajárató csigás szivattyú szabályozza. A w-1-s-laboratóriumi, golyósmalom magába foglal egy, változtatható őrlő-közeg szemnagyságú, komplett laboratóriumi őrlősort.
A golyósmalmok tökéletesek a kakaó-termékek előállítására, és energia-hatékony kialakításúak, ami a termék alacsony hőmérsékletét biztosítja.
A kakaófeldolgozó és csokoládégyártó gépek, világon vezető gyártója.