Laboratóriumi, csokoládé-golyósmalom

A golyósmalmok, hengeres alakú őrlőberendezések, amiket a csokoládé és egyéb kakaó-termékek őrlésére (vagy keverésére) és finomítására használnak. A laboratóriumi, csokoládé-golyósmalmokat, laboratóriumokban vagy technológiai központokban, új csokoládéreceptek vizsgálatára és kifejlesztésére használják, de alkalmas a minőség ellenőrzésére is, és legjobb a bevonatok, termelésbe bevezetése előtti megtervezésére.

Új csokoládé receptek vizsgálata és kifejlesztése

A Royal Duyvis Wiener (Probat Food), w-1-s-laboratóriumi, golyósmalmot világszerte érvényes ipari szabványok betartására tervezték és gyártották. Manuálisan állítható keverési sebességével és 2,5 kg-os befogadóképességű őrlőtartályával, a laboratóriumi, golyósmalom egy önálló berendezés.

A hőmérsékletét a feldolgozás során a laboratóriumi golyósmalomban visszajárató csigás szivattyú szabályozza. A w-1-s-laboratóriumi, golyósmalom magába foglal egy, változtatható őrlő-közeg szemnagyságú, komplett laboratóriumi őrlősort.

A golyósmalmok tökéletesek a kakaó-termékek előállítására, és energia-hatékony kialakításúak, ami a termék alacsony hőmérsékletét biztosítja.

AZ ÖN SZÁMÁRA NYÚJTOTT ELŐNYÖK

  • A belső, rozsdamentes acéltartállyal szerelt őrlőtartályt nyomásváltozás-mentes melegítésre vagy hűtésre tervezték, és bruttó térfogata 6,5 liter, nettó térfogata 1,5 – 2,5 liter.
  • A csokoládé-golyósmalom aló ürítésű, különleges szitával rendelkezik, az őrléshez rendelkezik egy leeresztő dugóval és két, félhold alakú fedéllel.
  • A W-1-S golyósmalom meghajtó egysége eszményivé teszi a golyósmalmot a csokoládé előállításához.
  • Motor biztonsági kapcsoló az „on/off” kapcsológombon.
  • Egy töltet: 25 kg őrlőközeg.

A kakaófeldolgozó és csokoládégyártó gépek,  világon vezető gyártója.