Krém hőkezelő és feldolgozó élelmiszeripari gép

Prémium minőségű gasztronómiai szószok, krémek gyártásához, laboratóriumi gyártmány fejlesztéséhez feltétlenül szükség van egy teljesen automatizált, kombinált krém hőkezelő berendezésre, mely felgyorsítja a hőkezelés sebességét, lerövidíti a termelés idejét és növeli a termék minőségét.
Ezek a kombinált, multifunkcionális berendezések főznek, hőkezelnek, hűtenek, dagasztanak, textúrát finomítanak, homogenizálnak, porítanak, így tökéletes feldolgozást biztosítanak, mindezt gyorsan, és olyan módon, hogy a termék értékes tulajdonságai nem sérülnek. Ezen tulajdonságok miatt kiválóan alkalmas a prémium minőségű szószok, krémek, pástétomok termékfejlesztéséhez is.

Komplett feldolgozási megoldás, innovatív tulajdonságokkal, könnyű kezelhetőséggel rendelkező szósz-, krém-, pástétomgyártó berendezésekkel

TA Roboqbo cég Qbo típusú berendezései kiválóan alkalmasak vendéglátóipari minőségű szószok, krémek gyártására és laboratóriumi gyártmány fejlesztésére. A lehetséges kapacitások 8-550 l-es térfogat-tartományban választhatók, így lehetőség van arra, hogy Ön a laboratóriumi mennyiségektől, micro-méretű termeléstől, a nagy-volumenű gyártásig bezárólag, a leginkább alkalmas berendezést választhassa.

A Qbo termékcsalád tervezésénél az elsődleges szempont a könnyű kezelhetőség volt. A teljes automatizáltságot a testre szabott software biztosítja, a 10,1”-os érintőképernyős kezelőpanel segítségével. Az automatizálás teszi lehetővé a professzionális szósz és krém feldolgozási folyamatot, a gyártási receptek mentésének és újra előhívásának lehetőségét.

Qbo berendezés APS (Advanced Power Steam) rendszerének köszönhetően, különlegesen gyors hőkezelés biztosítja a tökéletes minőséget előállító gyártási folyamatot.
Advanced Power Steam rendszer hatékonysága a beépített gőz-generátor energia-takarékosságának és a kondenzátum visszanyerésének eredménye. A rendszer karbantartást nem igényel, tökéletesen tömített, lehetővé teszi a tökéletes hőmérsékletszabályzást.

A szigetelt zárási megoldás lehetővé teszi mind vákuumos, mind pedig túlnyomásos főzési technológia alkalmazását. A teljes-körűen vezérelt szósz-gyártási folyamat eredménye, hogy a feldolgozott termék megőrzi ízét, tápértékét.

A szigetelt üst egészen 120°C-ig felfűthető, emellett alkalmas hűtésre is, a beépített vízrendszernek köszönhetően. Ennek előnye még, hogy a hőmérséklet szabályozás tökéletes a gyors felfűtés és a gyors lehűtés alatt. Opcionálisan extra hűtő egység is rendelhető, amelyre akkor van igény, ha különlegesen gyors hűtési feladat megoldására van szükség.
A tisztítás és karbantartás könnyen elvégezhető köszönhetően az automata CIP rendszernek, mely automata mosási programokat és önálló, külső gőzfúvókát tartalmaz.

Krém hőkezelő előnyök:

  • A kompakt berendezés automatizált, így prémium minőségű szószok, krémek, pástétomok gyártását teszi lehetővé
  • A receptek mentésének lehetősége, a teljes automatizáltság és az érintő képernyő biztosítja az egyszerű kezelhetőséget.
  • A rozsdamentes (316L) felépítésnek köszönhető a berendezés stabilitása és a higiéniai követelményeknek való megfelelése.
  • A gyors hőkezelés eredményezi, hogy a termék megőrzi ízét, textúráját, tápértékét.
  • Széles választékban áll rendelkezésre, így Ön a termelési paramétereihez legjobban illeszkedő berendezést választhatja ki.
https://www.youtube.com/watch?v=WowyFKHQTwg

Roboqbo s.r.l.(http://www.roboqbo.com/en/company/) is on the market since more than 30 years and is one of the leading companies worldwide for industrial cutter and food processing system manufacturing.