Berakó kosarak GMP alkatrészmosóhoz

A berakó kosarak GMP alkatrészmosóhoz: hogy biztosítsuk a termékkel érintkező alkatrészek tökéletes tisztítását, oly módon kell elhelyeznünk őket a GMP mosóban, hogy az átöblítés elérje a legrejtettebb zugokat is. Mindenesetre az alkatrészek legegyszerűbb egymásra rakása nem elég. A teljesen a felhasználó igényeihez kialakított berakó kosár a tökéletes tisztítást biztosítja bármely alkatrészhez. Ezen kívül  maximalizálja a mosó teljesítményét, a holtidőt csökkentve a mosási ciklusok lerövidítésével.

Méretre szabott kosarak mosóhoz, a legnagyobb teljesítmény és hatékonyság eléréséhez

Az IWT Pharma berakó kosarai a felhasználó pontosan meghatározott követelményeinek megfelelően készülnek. A mérnökök előzetesen részletesen tanulmányozzák az összes mosásra szánt alkatrészt, hogy felépíthessék a legalkalmasabb kosarat, amely illik minden tárgy típushoz – doboktól tömlőkig, töltő tűkig, furatokig, kockákig stb.

Az elsőszámú szempont a kosarak tervezésénél a legjobb tisztítási teljesítmény elérése, annak biztosításával, hogy minden alkatrész alakjától és fölépítésétől függetlenül tökéletesen át legyen öblítve, minden egyes berakást úgy optimalizálva, hogy a lehető legnagyobb teljesítményt valósítsuk meg, csökkentve a mosással járó holtidőt; az intuitív betöltés lehetővé teszi, hogy a dolgozó könnyen gyorsan elhelyezze az alkatrészeket, komplex rendezgetés nélkül.

A berakó kosarak teljes mértékben AISI 316L jelű korrózióálló acélból készülnek ASME-BPE (amerikai gépészeti irányelvek) szerint hegesztett mosó oldat elosztó csövekkel a rakomány körül. A művelet gyorsasága és megkönnyítése céljából a kosár és a mosó kamra csatlakoztatása szabadalmaztatott gyors zárral történik.

A berakó kosarak GMP alkatrészmosóhoz előnyei

  • A méret utáni tervezés tökéletes és megismételhető tisztítási eredményt biztosít a legbonyolultabb alkatrészekkel is
  • A számítógépes modellezéssel kialakított víz áramlás optimális elárasztást és öblítést valósít meg
  • A lehető legnagyobb teljesítmény, a ciklusonkénti alkatrész darabszám optimalizálásával
  • Az IWT Pharma cég 200 és 300 sorozatú COP alkatrész mosóihoz illeszkednek

Az IWT Pharma automatizált mosó berendezések teljes sorát kínálja a portfóliójában, a gyógyszer és kozmetikai iparra fókuszálva.