Könnyen validálható kapszula-töltő

Kapszula-töltő: napjainkban, az erősen dinamikus és szabályozott gyógyszergyártási piacon versenyképesnek maradni, a legkorszerűbb folyamatszabályozással és adag-dokumentálással felszerelt kapszula-töltő berendezésekre van szükség.  Gyors átváltásokra és pontos adagolás szabályozásra, valamint olyan javított vonásokra, mint környezeti érzékelőkre, on-line súly beállításra, automatikus dokumentálásra és jelentés-készítésre van szükség.  A sikeres, korszerű gyártók ezeket a következő-generációs vonásokat használják, hogy megtartsák a hagyományos berendezéseket használókkal szembeni versenyképességüket.

Egy teljes, automatikus kapszula-töltési megoldás, a legkorszerűbb pontosság-szabályozással és adagjelentési funkcióval.

Az ACG-PAM gyártmányú, Legend 2500, egy teljesen automatikus kapszula-töltő berendezés a következő-generációs kialakításával, ami nagymértékben javítja a termelési sebességet és hatékonyságot.  Az ACG-PAM, több mint három évtizedes gyógyszeripari gépgyártási tapasztalattal és a vállalat, AF sorozatú kapszula-töltőgép sikerével rendelkezik, amiből több mint 1.000 létesítményben működnek példányok, világszerte, elengedhetetlenül fontos alapismereteket és ipari tapasztalatot nyújtva.  A Legend 2500-as, kapszula-töltő, ennek az ismeretnek és tapasztalatnak az alkalmazását demonstrálja, elsősorban a napjainkban létező kapszula-töltő megoldások javítására, és a mai gyógyszergyártók igényeinek jobb kielégítésére.

A rendszer magába foglal ipari PC alapú szabályozásokat, on-line súlybeállítást és egy csigás adagolót, a receptúrák legszélesebb választékának kezelése érdekében.  A kapszula-töltésekor, a forgóhenger hosszának 50%-át kitevő, extra adagolótárcsa teljesen elhagyható egy forgóhenger hosszúság beállító készlet felhasználásával.  Rendelkezik kapszula torlódásgátló vonásokkal, a kapszulák gondmentes beadagolásársa, és automatikus kenéssel.  A rendszer hasznát veszi a beépített környezetiérzékelőknek, egy, önállóan telepített, biztonsági védelemmel felszerelt IPC vezérlőkonzolnak és teljes, 21 CFR Part 11 megfelelőségű jelentés készítőnek, amik biztosítják, hogy a kapszula-töltési eljárás pontos, szabályozott és megfelelően dokumentált legyen.

A kapszula-töltő előnyei

  • Beépített környezeti érzékelők.
  • Kapszula-méretek és termékek közötti gyors átváltás.
  • Teljes, 21CFR Part 11 megfelelőség.
  • Forgóhenger hosszúság beállító készlet.
  • On-line súlybeállítás.

ACG Pam, a kapszulázó és tabletta-prés gépek világszerte ismert gyártója.