Kompenzátorok gyógyszer porok kezeléséhez

Kompenzátorok: a termikus és mechanikai változások feszültségeket idézhetne elő az ipari csővezeték rendszerekben. Ezek a feszültségek áttevődhetnek az egyes komponensekre és illesztési hibához, tömítetlenséghez vezethetnek. Ezen túl pontatlanságot okozhatnak súlymérésnél, vagy más érzékeny mérésnél.

Csatlakoztassuk a technológiai berendezéseket a csővezetékek feszültsége nélkül

Az Andocksysteme a kompenzátorok széles választékát ajánlja a csővezetékek okozta feszültségek és csatlakoztatási eltérések kiküszöbölésére. Ezek a kompenzátorok megbízható, feszültségmentes csatlakozást biztosítanak a szállító csővezetékek és a technológiai berendezések között, amelyek szerepe a pontos tömegmérési feladat megvalósítása. Így a ezek az eszközök ideálisak a gyógyszeripari porok szállító vezetékeihez. Az Andocksysteme fröccsöntő szerszámainak széles mérettartománya és sokféle kialakítása lehetővé teszi bármely kívánt hosszúságú és szélességű kompenzátor előállítását. A kompenzátor belső átmérője megegyezik a készülékcsonk belső átmérőjével, így nincsenek vállak és rések, nincs szükség bonyolult tisztítási eljárásokra, a WIP/CIP rendszerek hatékonyan üzemeltethetőek. Az Andocksysteme széles választékot kínál szerkezeti anyag és csatlakozási szabványok terén is. Az anyagválaszték magában foglalja az FDA-nek megfelelő fehér és fekete  EPDM, Viton, szilikon (igény esetén) és FFKM / FFPM  elasztomereket, a különösen agresszív közegekhez.

Kompenzátorok előnyei

  • Feszültségmentes rendszer, amely elviseli a hőtágulást, rezgést stb.
  • Lehetővé teszi a pontos mérést az arra érzékeny alkalmazásoknál
  • FDA-nek megfelelő szerkezeti anyagok
  • Nincs szükség nehézkes tisztítási eljárásokra a minőség érdekében
  • Hatásosan alkalmazhatók a WIP / CIP rendszerek

Az Andocksysteme a minőségi tárolás, dokkolás fejlesztésének és tervezésének, valamint az ömlesztett anyagok kezelésének specialistája.

Az Andocksysteme élenjáró cég a magas minőségű containment dokkoló szelepek és mintavevők fejlesztésében és gyártásában