Kompenzátor - gyógyszer porok kezeléséhez

Kompenzátor: a termikus és mechanikai hatások feszültségeket idézhetnek elő az ipari csővezeték rendszerekben. Ezek a feszültségek, rezgések áttadódhatnak az egyes rendszer elemekre, komponensekre, ami illesztési hibákhoz, tömítetlenségekhez vezethetnek. Ezen túl pontatlanságot okozhatnak tömegmérésnél, vagy más érzékeny mérésnél.

Csatlakoztassuk a technológiai berendezéseket a csővezetékekhez feszültségeek, rezgések nélkül

Az Andocksysteme a kompenzátorok széles választékát ajánlja a csővezetékek okozta feszültségek, rezgések és csatlakoztatási eltérések kiküszöbölésére. Ezek a kompenzátorok megbízható, feszültségmentes csatlakozást biztosítanak a szállító csővezetékek és a technológiai berendezések között, és lehetővé teszi a pontos tömegmérést, rezgéscsillapítást. Ideális a a gyógyszeripari porok, ömlesztett termékek csőhálózataihoz. Az Andocksysteme fröccsöntő szerszámainak széles mérettartománya és sokféle kialakítása lehetővé teszi bármely kívánt hosszúságú és szélességű kompenzátor előállítását. A kompenzátor belső átmérője megegyezik a készülékcsonk belső átmérőjével, így nincsenek vállak és rések, nincs szükség bonyolult tisztítási eljárásokra, a WIP/CIP rendszerek hatékonyan üzemeltethetőek. Az Andocksysteme széles választékot kínál szerkezeti anyag és csatlakozási szabványok terén is. Az anyagválaszték magában foglalja az FDA-nek megfelelő fehér és fekete  EPDM, Viton, szilikon (igény esetén) és FFKM / FFPM  elasztomereket, a különösen agresszív közegekhez.

Kompenzátor előnyei

  • Feszültségmentes csőhálózat, amely elviseli a hőtágulást, rezgést stb.
  • Lehetővé teszi a pontos mérést az arra érzékeny alkalmazásoknál
  • FDA-nek megfelelő szerkezeti anyagok
  • Nincs szükség nehézkes tisztítási eljárásokra a minőség érdekében
  • Hatásosan alkalmazhatók a WIP / CIP rendszerek

Az Andocksysteme a zárt rendszerű, conatinment elvárásoknak megfelelő ömlesztett anyag tárolás, kezelés, valamint dokkoló szelep megoldások specialistája.