Monoblokk folyadéktöltő gép

Az élelmiszeripar, vegyipar és kozmetikai ipar palackjainak és flakonjainak különálló gépekkel történő feltöltése és lezárása drága és nem hatékony. Jobb megoldás egy kombinált monoblokk folyadéktöltő és kupakzáró gép, amely helyet és költségeket takarít meg, miközben növeli a termékek áteresztőképességét akár több különböző termékből álló gyártósorokon is.

Monoblokk, kombinált töltő- és kupakzáró gép

Az EFM Monoblokk töltőgépe egy könnyen üzemeltethető, többcélú gép, amelyet kupakkal, illetve különféle fedővel ellátott palackok feltöltésére és lezárására terveztek. Az érintőképernyős vezérlővel ellátott berendezés könnyen kezelhető, és lehetővé teszi az összes információ egyszerű kiolvasását és tárolását.

Az EFM tervezési filozófiája, hogy a kínált berendezéseik alkalmazhatók legyenek számos iparág számára is. A Monoblokk töltőgép sokféle töltési módszerrel használható, beleértve a digitális áramlásmérésen alapuló-, dugattyús szivattyús-, perisztaltikus szivattyús- és még sok más töltési módot is.

A zárási folyamathoz különféle módszerek állnak rendelkezésre, ideértve félautomata megoldásokat, tehát a kupakok kézzel való pozicionálását, vagy teljesen automatizált kupakellátó rendszer használatát, amely a felhelyezést és lezárást is megvalósítja. A kupak végső meghúzása az Ön igényeinek megfelelően történhet mágneses, szervo vagy nyomáskorlátozás elvén működő zárással.

Monoblokk folyadéktöltő előnyök:

  • Ideális gép olyan alkalmazásokhoz, ahol fő szempont a helytakarékosság
  • Alacsonyabb költségű berendezés a különálló töltő- és záró gépekhez képest
  • Óránként akár 5000 palackos kapacitás is elérhető a nagyobb hatékonyság érdekében
  • Minimális állásidő a termékcseréknél, a kis számú specifikus alkatrésznek köszönhetően

EFM (http://www.efmbv.nl) is a Dutch manufacturer with a short delivery time for fully automated, small to medium speed, filling and capping machines.