Sütőipari extruder - tésztákhoz

Amikor a legjobb minőségű termékre van szükség, a hagyományos gépek túl agresszívek a legjobb eredmény eléréséhez, gyakran túlságosan megdolgozva a tésztát, gyengébb minőséget hoznak. Szükség van egy kímélő sütőipari extruder -re, amely célzottan a kisebb mennyiségű, kiemelkedő minőségű termékekhez van kialakítva.

Kompakt, kímélő letöltő és extruder kis léptékű termeléshez

Az Aasted cég Alice nevű gyártmánya innovációs áttörés a kiemelkedő minőségű cukrászati termékek kis volumenű gyártásában. Az Aasted Alice kialakítása különös tekintettel az érzékeny masszákra a bemenettől a kilépésig gyengéd kezelést valósít meg, a minimális munkát és nyírást alkalmazva az átmenő anyagon.

A modul rendszerű kialakítás azt jelenti, hogy egyszerűen indulhatunk egy fejes extruderrel, és később további extruder modulok csatlakoztathatók, bonyolultabb és izgalmasabb termékek előállítására. A szerszámok széles tartománya a végtermékek széles tartományának kibocsátását teszi lehetővé.

Az Alice-t a masszák széles tartományának kezelésére alakították ki, beleértve a nugát, marcipán és mandula tésztákat, mogyoróvajat, habos töltelékeket, karamellákat, praliné belső tölteléket és sok mást. A garat és a kinyomó szerszám egyedi hőfokszabályozásával az Alice-t be lehet úgy állítani, hogy mindenkor a legjobb eredményt adja.

A higiénikus tisztítás és termékváltás érdekében az Alice az első letöltő extruder, amely lehetővé teszi a teljes off-line letöltést. Minden alkatrésze könnyen kezelhető, könnyűsúlyú és könnyen megbontható / szétszerelhető a minimális holtidő érdekében.

Sütőipari extruder előnyei:

  • Az érzékeny massza kezelés lehetővé teszi a magas szintű termékfejlesztést és kreativitást
  • Nagy pontosságú extruder, valós idejű érintő képernyős szabályozással a következetesen kiváló minőségért H
  • Kezdettől fogva célja volt a tervezésnek a tisztítással, termékváltással és karbantartással kapcsolatos holtidő minimalizálása
  • 1200 mm-es szalag szélességig rendelhető
https://www.youtube.com/watch?v=LsaSC1BLS_8&t=2s

Aasted (http://www.aasted.eu) manufactures tempering machines, depositors, enrobers, cooling tunnels and moulding lines.