Költséghatékony homogenizáló és emulzióképző rendszer

Homogenizáló és emulzióképző rendszer: a gyártóknak olyan termelő, keverő berendezésekre van szükségük, amik teljesítőképesek, rugalmasak, könnyen karbantarthatók és alacsony költségűek, a versenyképesség megőrzése érdekében.  Egy megbízható, felhasználó-barát gépből kapott pontos keverék, nyugodt gondolatmenetet, gondmentes üzemeltetést ad az üzemigazgatóknak, hogy a termelésük más területeinek javítására öszpontosíthassanak.  A kozmetikumoktól, az élelmiszereken keresztül a vegyszereket is beleértve, ez egy egyszerű keverőüzem, valamennyi megfelelő tulajdonsággal, ami kielégíti az Ön eljárási, keverési igényeit.

Konzisztens keverék-minőség egy könnyen használható, költséghatékony rendszerből

Az IKA, SPP Standard Production Plant, (Szabványos Termelőüzem), egy, egyszerű, mégis termelőképes üzem, valamennyi szabványos keverési eljáráshoz, mint összetevők homogenizálása, emulzióképzése, keverése és diszpergálása.  A rendszer magába foglal egy robusztus, rögzített fejes keverőt, rögzített áramlástörő gáttal, ami az egész adag térfogatát átmozgatja, még magas viszkozitású anyagok esetében is.  Egy korszerű lehúzópengés kialakítás lerakódásoktól tisztán tartja a tartály falát, és a tartály egyedi geometriája kis adagok feldolgozását is lehetővé teszi, akár a névleges tartálytérfogat 30%-áig is.  Az IKA, SPP rendszerei tartalmaznak cserélhető, diszpergáló szerszámokat, állítható sebesség- és diszpergálás-szabályozást és egyebek mellett, fűtött vagy hűtött, kettősfalú tartályokkal és vákuumos gáztalanítóval szerelt munkakamrákkal is beszerezhetők.  Egy CIP rendszerrel a rendszerek könnyen tisztán tarthatók, a karbantartás és felülvizsgálat egyszerű, a fő gépegységek könnyen elérhető helyekre építése révén.  Ezzel a kialakítással az alapterület-igény is a lehető legkisebb értéken tartható. Az egységek 25 – 4.000 liter hasznos térfogat befogadóképességgel állnak rendelkezésre.

A homogenizáló és emulzióképző rendszer előnyei

  • Költséghatékony keverőüzem.
  • Víz – massza állagú viszkozitás tartomány kezelésére alkalmas (kb. 100 Pas).
  • Csonók képződését, a közvetlenül a diszpergáló kamrába kevert adalékanyagok korlátozzák.
  • CIP tisztítás, egy további szivattyú hozzáadása nélkül.
  • Alacsony karbantartási igény.

Világszerte vezető laboratóriumi berendezéseire építve, IKA Process (http://www.ikaprocess.com/), a diszpergáló gépek, homogenizálók, keverők, sugár-áramú keverők és dagasztógépek, egy játékszabályokat megváltoztató gyártója.