Költséghatékony homogenizáló és emulzióképző gép

Homogenizáló és emulzióképző rendszer: a gyártóknak olyan termelő, keverő berendezésekre van szükségük, amik teljesítőképesek, rugalmasak, könnyen karbantarthatók és alacsony költségűek, a versenyképesség megőrzése érdekében.  Egy megbízható, felhasználó-barát gépből kapott pontos keverék, nyugodt gondolatmenetet, gondmentes üzemeltetést ad az üzemigazgatóknak, hogy a termelésük más területeinek javítására öszpontosíthassanak.  A kozmetikumoktól, az élelmiszereken keresztül a vegyszereket is beleértve, ez egy egyszerű keverőüzem, valamennyi megfelelő tulajdonsággal, ami kielégíti az Ön eljárási, keverési igényeit.

Könnyen reprodukálható, konzisztens keverék-minőség egy könnyen használható, költséghatékony rendszerből

Az IKA, SPP Standard Production Plant, (Szabványos Termelőüzem), egy, egyszerű, mégis komplett, termelőképes üzem, valamennyi szabványos keverési eljáráshoz, mint összetevők homogenizálása, emulzióképzése, keverése és diszpergálása.  A rendszer magába foglal egy robusztus, rögzített fejes, kapart falú  keverőt, rögzített áramlástörővel, ami az egész adag térfogatát átmozgatja, még magas viszkozitású anyagok esetében is.  Egy korszerű lehúzópengés kialakítás lerakódásoktól tisztán tartja a tartály falát, és a tartály egyedi geometriája kis adagok feldolgozását is lehetővé teszi, akár a névleges tartálytérfogat 30%-áig is.  Az IKA, SPP rendszerei tartalmaznak cserélhető, diszpergáló szerszámokat, állítható sebesség- és diszpergálás-szabályozást és egyebek mellett, fűtött vagy hűtött, kettősfalú tartályokkal és vákuumos gáztalanítóval szerelt munkakamrákkal is beszerezhetők.  Egy CIP eljárással a rendszerek könnyen tisztán tarthatók, a karbantartás és felülvizsgálat egyszerű, a fő gépegységek könnyen elérhető helyekre építése révén.  Ezzel a kialakítással az alapterület-igény is a lehető legkisebb értéken tartható. Az egységek 25 – 4.000 liter hasznos térfogattal állnak rendelkezésre.

Az SPP homogenizáló és emulzióképző rendszer előnyei

  • Költséghatékony keverőüzem.
  • Széles viszkozitás tartomány kezelésére alkalmas (kb. 100 Pas-ig).
  • Csomók, rögök képződésének elkerülését, a poroknak közvetlenül a diszpergáló kamrába történő bevitele biztosítja
  • CIP tisztítás, egy további szivattyú hozzáadása nélkül.
  • Alacsony karbantartási igény.
https://www.youtube.com/watch?v=qbDxZbdr4fQ

Világszerte vezető laboratóriumi berendezéseire építve, IKA Process (http://www.ikaprocess.com/), a diszpergáló gépek, homogenizálók, keverők, sugár-áramú keverők és dagasztógépek, egy játékszabályokat megváltoztató gyártója.