Kisméretű poradagoló, rugalmas garattal

Kisméretű poradagoló: valamennyi laboratóriumi alkalmazásnál és termelési folyamatnál gyakran előfordul, hogy kisebb pormennyiségeket kell beadagolni egy laboratóriumi berendezésbe, vagy kisméretű konténerbe. Hasonlóan, a termelési folyamatot szimuláló félüzemi berendezésekben is szükség lehet kis mennyiségű száraz anyag bemérésére.

Száraz anyagok pontos adagolása

A Hethon 30 típusú kompakt adagoló az alkalmazott szállítócsigától és az adagolt anyagtól függően óránként 15 ml-től akár 35 liter anyag kiadására is képes.

Ezen adagolókat számos száraz anyag pontos adagolására használják. Szinte minden alkalmazáshoz talál egy megfelelő poradagolót. A könnyen levehető adagoló tartályok cseretartályként kényelmesen tárolhatók máshol,  így megtakaríthatóak a tisztítási költségek, például színváltozások vagy receptúra váltások esetén.

A Hethon adagoló csigák rugalmas fali adagolóval vannak felszerelve: Fenntartható poliuretánból készült rugalmas külsővel ellátott tartály. A tartály falának külső, mechanikus és egyenletes masszírozásával, lapátok segítségével a szárazanyagokat folyamatosan mozgásban tartja. Így az anyag egyenletesen szállítja az anyagot az adagolócsiga felé. Mivel a mechanikus lapátok a keverőkarokkal és csavarokkal ellentétben nem a  tartály belsejében vannak, a száraz anyag nem sérül, ezért még a rosszul folyó és a tömörödő anyagok is könnyen és pontosan adagolhatók.

A HETHON rendelkezik FDA tanúsítvánnyal rendelkező tartályokkal az Ön élelmiszeripari alkalmazásához, hogy minden releváns alkatrész megfeleljen a meghatározott szabályok követelményeinek. Az ATEX alkalmazásokhoz is létezik megoldás a kínálatban. Ráadásul, olyan tartály is rendelkezésre áll, amely ezeket az alkalmazásokat egy tartályban képviseli: FDA és ATEX megfelelősség egyben.

A HETHON adagolók hosszú élettartammal rendelkeznek, és kevés karbantartást igényelnek, mivel minimális számú mozgó alkatrész van kitéve a kopásnak.

A rugalmas garat 1 liter térfogatú, de ez az opcionális kiegészítő garattal 1,2 literre növelhető. Mivel minden alkatrész könnyen levehető, adagolóinkat nagyon könnyű tisztítani.

A két összetartó garat falat a külső oldalon elhelyezett lapátok mechanikusan rázzák a boltozódás elkerülése és a szállítócsiga hatásos megtöltése érdekében, biztosítva az optimális teljesítményt nagyon kis mennyiségeknél is.

A kisméretű poradagoló előnyei

 • Alkalmas laboratóriumi alkalmazásra, folyamat szimulációra
 • Nincs belső keverés, ami roncsolná az anyagot
 • Könnyen, gyorsan tisztítható
 • Kis energiafogyasztás és hosszú élettartam
 • 21-es Atex zóna bizonylat
 • Megakadályozza a rátolódást, a boltozódást és az anyag károsodását
 • Minimális energiafogyasztás
 • Könnyen tisztítható a levehető alkatrészeknek köszönhetően
 • Alacsony karbantartási igény a kevés kopás miatt
 • Nagyon kevés érintkező elem
 • Kiváló ár-teljesítmény arány

A Hethon ömlesztett termékek és porok nagypontosságú volumetrikus, illetve gravimetrikus beadagolására szolgáló adagolócsigák gyártója.