Laboratóriumi diszpergáló gép

Kis léptékű, laboratóriumi diszpergáló gép: az új eljárások kifejlesztése és validálása megbízható és erősen változatos berendezéseket igényel.  A fejlesztők olyan keverő berendezéseket igényelnek, amik az eljárások széles választékához adaptálhatók, és az eredmények finom hangolásához szükséges funkcióval és szabályozhatósággal rendelkeznek.  A laboratóriumi keverő berendezések funkcionális korlátjai ne korlátozzák az új és tovább fejlesztett eljárásokat, és ez egy olyan gép, ami ezt nyújtja.

Több funkciós, kis léptékű, laboratóriumi diszpergálás

Az IKA, Magic LAB berendezése, egy egyedien sokcélú, kis léptékű diszpergáló gép.  Keverésre, diszpergálásra, nedves őrlésre és porok folyadékokba juttatására tervezték.  Gyakran használják új termékek kifejlesztésére és meglévő eljárások tovább fejlesztésére, a vegyipar, kozmetikai-, gyógyszer- és élelmiszeripar területein.  Ez, egy ideális berendezés folyamatos, keringető és szakaszos eljárásokhoz, cserélhető modulok felhasználásával.  Úgy tervezték meg, holgy illeszkedjen a nagyobb léptékű, diszpergáló, termelő berendezések funkcionális paramétereihez, előre láthatóvá és sikeressé téve a léptéknövelést.  Az egységeket kialakíthatjuk, egyebek mellett, egy- vagy többlépcsős üzemeltetéshez, és olyan fontos eljárási paraméterek megőrzésére alkalmas, mint a kerületi sebesség, nyomaték és hőmérséklet.

A kis léptékű laboratóriumi diszpergáló gép előnyei

  • Rugalmas és könnyű használat:  egyetlen gép több alkalmazást és különféle eljárásokat szolgál ki.
  • Optimális keverés, diszpergálás és nedves őrlés, köszönhetően a rotorcsúcs, akár 40 m/s sebességének és az így jelentkező, magas energiabevitelnek.
  • Egyszerű az összes modul fűtése vagy hűtése.
  • Munkamodulok cseréje egyszerű és gyors.
  • Hagyományos keverő berendezésekkel összehasonlítva, akár 50%-kal csökkenhet a keverési idő.

Világszerte vezető laboratóriumi berendezéseire építve, IKA Process (http://www.ikaprocess.com/), a diszpergáló gépek, homogenizálók, keverők, sugár-áramú keverők és dagasztógépek, egy játékszabályokat megváltoztató gyártója.

Filenév Filetípus Fileméret
IKA pilot technology brochure.pdf application/pdf 3.90 MB