Perisztaltikus pumpa - kiegészítő berendezés

Perisztaltikus pumpa: számos bio-gyógyszergyártási, vagy kémiai fejlesztési folyamatban a laboratóriumi munkát nagymértékben segítheti egy megbízható és pontos, kis méretű perisztaltikus pumpa.

Rugalmas, kompakt betápláló pumpa, laboratóriumi környezethez gyártva

A Flownamics FP-101 egy kiegészítő betápláló pumpa, ami úgy lett kialakítva, hogy számos, különböző alkalmazáshoz lehessen használni. Ilyenek az automatizált bioreaktor visszacsatolás-szabályzás, folyamatos set-point szabályzás, vagy manuális rátáplálás.

Az FP-101 egy 114DV típusú, négygörgős pumpafejjel rendelkezik, ami a csövezés gyors és egyszerű installációját teszi lehetővé, időt takarítva meg a felhasználónak.

Köszönhetően a 9,5x12x16 cm-es méreteinek és 600 g-os súlyának, a már így is zsúfolt laboratóriumi asztalokon is könnyen használható.
A berendezés további előnyös tulajdonságai közé tartozik az egy-gombos öblítési lehetőség, a manuális sebességállítás, vagy az automatikus üzemeltetés, 0 – 5 V-os feszültségjel használatával.

Az FP-101-ben 0,5 – 4,8 mm-es belső átmérőjű, pumpálható csövek használhatók. Így az áramlási sebességtartomány 0,1 ml/min és 150 ml/min között változtatható.

A perisztaltikus pumpa előnyei

  • Kis méretű laboratóriumi pumpa, ami zsúfolt terekben is könnyen használható
  • Könnyen tölthető, öblíthető és szabályozható
  • Manuális és automatikus szabályzás is lehetséges
  • Folyadékáramok széles tartományát képes lefedni
  • 24 V-os DC meghajtás

A Flownamics cég automatizált mintavevők gyártására szakosodott, hogy kielégítse a biotechnológia folyamatos, befertőződésmentes és automatizált mintavételi igényét. Termékeik segítségével akár 8 bioreaktorból valósítható meg a minták gyűjtése, majd ezen minták továbbítása különböző elemzőkészülékek fel.