K+F pörkölő gép - kakaóbab feldolgozáshoz

K+F pörkölő gép: Amikor egy új csokoládé-gyártósort terveznek, vagy már meglévő folyamatokhoz kísérleteznek új alapanyaggal, egy méretnövelhető pörkölési megoldás használata különösen előnyös lehet. A pontos és reprodukálható hőmérséklet és őrlési beállítások elengedhetetlenek, az eszköz mobilitása pedig hatékony helykihasználást tesz lehetővé.

Hordozható laboratóriumi méretű pörkölő- és őrlőberendezés kakaóbabhoz és diófélékhez

Az olasz DSC által gyártott IDB25 egy, a célra kifejlesztett laboratóriumi méretű pörkölő- és őrlőberendezés kakaóbabhoz és diófélékhez. Kapacitása 15 kg-tól 25 kg-ig terjed óránként terméktől és folyamattól függően.

A berendezés tartalmaz infravörös pörkölőegységet, hűtő- és hámozóegységet, őrlőegységet, valamint egy szitát is.

Az IBD25 a kakaóbabot, mandulát és pisztáciát lehűti, a kombinált hűtő/héjtalanító berendezés meg is tisztítja a pörkölt mogyorót és földimogyorót.

A szabványos őrlőrendszer lehetővé teszi a nyomás- és hőmérsékletemelkedés nélküli granulálást, megőrizve a termék minőségét, az olajtartalmát és az ízanyagait. A termék szemcsemérete állítható, így lehetőség van 4 mm vagy annál nagyobb, 2-től 4 mm-ig, valamint 2 mm vagy annál kisebb méretű termékek előállítására is.

Teljes mértékben rozsdamentes acél anyagminőségből készült a tartósság és a könnyű tisztíthatóság érdekében.

K+F pörkölő gép előnyei:

  • Laboratóriumi méretű pörkölő/őrlő termékfejlesztéshez
  • Kisméretű és hordozható
  • Képes pirítani, hűteni és őrölni is a kakaóbabot és számos diófélét is
  • Reprodukálható és méretnövelhető eredmények
  • Rozsdamentes acél kivitel, könnyű tisztítani és karbantartani

DSC s.r.l. (https://www.dsccn.com/) is an Italial supplier, which specializes on small scale equipment for confectionery industry.