Kézi zsákürítő a sütőipar számára

A sütőipar sok kisebb vagy közepes mennyiségű alapanyaga zsákokban érkezik. Ezek különböző méretűek lehetnek, a kézi ürítés nehézkes, lassú és nem kívánatos porzással, szóródással jár. A felhasználók igényei szerint tervezett, különböző méretű zsákokhoz alkalmas Kézi zsákürítő berendezések használhatók silók és gyártóvonalak közvetlen betáplálásához, egyúttal megnövelt teljesítményt és javított ergonómiát felmutatva.

Zsákürítő állomás porokhoz és granulátumokhoz

A Cepi cég minden igényhez alkalmazható, változatos teljesítményű zsákürítő állomásokat ajánl.  Az ATEX követelményeit teljes mértékben kielégítve alkalmasak minden zsák típushoz (beleértve a „big bag” típusút is) és kisebb méretben a gyártósorok közvetlen táplálására, nagyobb méretben a silók töltésére.

Az összes por- és granulátumféleséghez alkalmasan a zsákürítő állások úgy vannak tervezve, hogy tökéletesen működjenek koptató hatású anyagokkal is, köztük cukorral és sóval.

A vibrációs ürítőkúppal felszerelt zsákürítő állomások bemérésre is használhatók, cellás adagoló vagy adagolócsiga beépítésével.

A beépített porzás elleni szűrő tisztább munkahelyi környezetet biztosít és megfelel az ATEX követelményeknek.

Kézi zsákürítő előnyei:

  • Minden porhoz és granulátumhoz alkalmas kialakítás, koptató hatásúakhoz is
  • Az ATEX előírás szerinti beépített porszűrővel működik
  • A felhasználó meghatározott igényeihez alkalmazkodó, minden zsákmérethez alkalmas változatokban elérhető
  • Hatékony ürítés, vibrációs ürítőkúppal
  • Cellás adagolóval vagy szállítócsigával bemérő funkció is megvalósítható a gyártósor vagy a silók betáplálására

Cepi Spa (http://www.cepisilos.com) is an Italian company specialized on silos and dosage equipment for bakery and confectionery industry. It has patent technology for ATEX silos for for explosive materials like sugar.