Olvasztás és temperálás kényelmes kézi csokoládé öntéshez.
A Hacos cég kézi temperálógépe a leginkább költséghatékony megoldásnak tekinthető olvasztásra és temperálásra, amit a csokoládékészítők világszerte méltányolnak. Ez a kézi öntőgép 40 és 100 kg-os befogadóképességű és digitális termosztáttal működik. Általában kézi öntéshez, vagy a HML 480 és 720 jelű félautomata gyártósorokkal kombinálva használják. Mint nagy olvasztók is alkalmazhatók.
Hacos, csokoládé feldolgozó gépeket tervez, fejleszt, épít és telepít. A formázó és hőkezelő gépektől a bevonó gépekig és hűtőalagutakig, pörgetve formázó gépekig, beleértve a kerületi sebesség elvén üzemelő gépeket is. Hacos a közepes teljesítmények szakértője: fél-automatikus, de még így is, nagyon rugalmas csokoládé feldolgozó gépek.