Kézi fecskendő dugózó

Kézi fecskendő dugózó azért fontos, mert az előtöltött, egyszer használatos fecskendők üres terében a levegő jelenléte megakadályozhatja a dugó helyes beillesztését. Ez szivárgást és folyadék veszteséget okozhat, ezért szükséges a levegő eltávolítására a dugó behelyezése előtt.

A beszorult levegő eltávolítása a dugó benyomása előtt az előtöltött egyszer használatos fecskendőkből

Az Adelphi cég Syringe Stopper Press nevű terméke kézzel működtetett dugó prés, egyszer használatos fecskendőkhöz. A rendszer tartalmaz egy befogó sablont, amely szilárdan és központosan tartja a fecskendőt, valamint a karral működtetett dugó prést, amely segít eltávolítani a levegőt a fecskendőből. Ezzel egyszerűbb és gyorsabb a dugó beillesztése az egyszer használatos fecskendőbe. Beállítható kialakítása biztonságossá és kényelmessé teszi kezelését.  Az egység alkalmazható 6,35 mm-es vagy nagyobb átmérőjű üveg vagy műanyag fecskendőkhöz.  A szennyeződés kockázatának elkerülésére a rendszer termékkel érintkező részei gyógyszeripari fokozatú 316L rozsdamentes acélból készültek.

A kézi fecskendő dugózó előnyei:

  • A dugó könnyű beillesztése a levegő eltávolítása révén az egyszer használatos fecskendőből
  • Higiénikus termékkel érintkező részek (316L rozsdamentes acél szerkezeti anyag)
  • Beállítható kialakítás a kényelmes és biztonságos kezelés érdekében
  • Alkalmazkodhat 6,35 mm-es vagy nagyobb átmérőjű üveg és műanyag fecskendőkhöz

Az Adelphi elsősorban a gyógyszer- és a kozmetikai ipar számára gyárt folyadéktöltő berendezéseket, és ezen gépek kiegészítő berendezéseit, mint a kupakzáró, folyadékvizsgáló, stb.