Kézi ampulla töltő készülék

Kézi ampulla töltő: Az ampullák töltésénél fontos, hogy az ampulla fala ne legyen nedves, mert az kedvezőtlen hatással van a lezárás minőségére. Egy megbízható ampulla tartó és egy jól beállított folyadék töltő eszköz lehetővé teszi az ampulla töltését a folyadék fallal való érintkezése nélkül, biztosítva a leforrasztás jó minőségét.

Ampulla tartó és folyadék töltő mechanizmus ampullákhoz

Az Adelphi cég Filling Jig nevű terméke kézzel működtetett ampulla töltő eszköz. Ezt az egységet szűk nyakú tartályok, mint az ampullák töltésére tervezték, ami megtartja az ampullát és feltölti egy középre beállított tűvel. A tű elég vékony ahhoz, hogy ne érintse az ampulla falát belülről. Előre beállított stopper gondoskodik róla, hogy a töltő tű vége megfelelő szinten legyen, amikor a tartó felemelkedik. Az ampulla tartó a felhasználó által rendszeresített ampullák vagy tartályok méretéhez van igazítva. Ez az egység együtt használatos az Adelphi Accuramatic nevű tömlőszivattyús adagolójával, amely a folyadékot szivattyúzza.

A kézi ampulla töltő előnyei

  • Kis alapterület, kompakt kialakítás (210 x 105 x 345 mm)
  • Pontos töltés a középre beállított tűvel
  • A töltés pontossága ± 0,5 % csökkenti a veszteséget
  • Együtt használható az Adelphi Accuramatic tömlőszivattyús adagoló egységgel

 

Az Adelphi elsősorban a gyógyszer- és a kozmetikai ipar számára gyárt folyadéktöltő berendezéseket, és ezen gépek kiegészítő berendezéseit, mint a kupakzáró, folyadékvizsgáló, stb.