Keverőgép közepes viszkozitású közeghez

Keverőgép közepes viszkozitású közeghez: közepes viszkozitású, fluidumok keverése, az Ön ipari, élelmiszer- vagy gyógyszeripari gyártási eljárásában, egyszerű és bevált, megbízható kialakítású keverőgépet igényel, miközben a keverőgép legyen rugalmasan használható, és megfelelően adaptálható ahhoz, hogy az adott eljárásban optimális eredményt hozzon.  Ez egy, egyszerű és robusztus keverőgép, cserélhető szerszámokkal és meghajtó rendszerrel olyan alkalmazásokhoz, mint a beoldódás meggyorsítása, hőátadás vagy porok folyadékokba történő bekeverése.

Az Ön eljárásához optimalizált, bevált keverőgép kialakítás

Az IKA gyártmányú, Turbotron keverőgépek kielégítik az eljárások széles választékának igényeit.  A keverőgépek magukba foglalják a hajtótengelyt, ami közvetlenül vagy fogaskerék áttétellel kapcsolódik a motorhoz.  Ezek használhatók nyitott vagy nyomás alatti tartályokban, lehetnek falra szerelt tartóra szerelve, vagy padlóra telepítve, nyitott tartályokban végzett műveletekhez.  A rendelkezésre álló méretek 100 – 20000 liter befogadóképességhez alkalmasak, 0,37 – 9,2 kW motorteljesítmény és 250 – 1500 fordulat/perc tartománnyal.  A (keverőszár) hosszak széles, választéka is rendelkezésre áll.  Az egységeket a keverőtengelyen cserélhető szerszámok és a fordulatszám szabályozására szolgáló, opciós VFD meghajtások teszik a folyadék viszkozitások széles skálájához és a termék jellemzőkhöz adaptálhatóvá.

Keverőgép közepes viszkozitású közeghez, előnyök:

  • Meghajtási opciók választéka alacsony vagy változtatható sebességekhez.
  • Alkalmas nyomás alatti és túlnyomás nélküli tartályokhoz.
  • A keverő elemek széles választéka teszi lehetővé a legtöbb keverési és diszperziós feladat optimalizálását.
  • A termékkel érintkezésbe kerülő valamennyi alkatrész rozsdamentes acélból készül.

Világszerte vezető laboratóriumi berendezéseire építve, IKA Process (http://www.ikaprocess.com/), a diszpergáló gépek, homogenizálók, keverők, sugár-áramú keverők és dagasztógépek, egy játékszabályokat megváltoztató gyártója.

Filenév Filetípus Fileméret
IKA process technology brochure.pdf application/pdf 7.64 MB