Keverőgép alacsony viszkozitású közeghez

Keverőgép alacsony viszkozitású közeghez: Laboratóriumok vagy kis méretű termelő létesítmények nyitott vagy túlnyomás mentes edényeiben lévő fluidumok, megbízható keverése gyakran fontos művelete az új termékek és eljárások kifejlesztésének,  az iparágak széles körében. A feltalálók egyszerű, megbízható keverő berendezéseket igényelnek, amiket egyszerű üzemeltetni, és az adott termelési követelményeikre optimalizáltak.

Egy egyszerű, biztonságos és erős forgólapátos keverőgép cserélhető keverő elemek széles választékával

Az IKA-gyártmányú, Turbotron RKG sor, egy egyszerű és robusztus forgólapátos keverőgép az alacsonyabb viszkozitású fluidumok számára, amit különböző iparágakban, nyitott vagy túlnyomás mentes edényekbe felülről alkalmaznak. Nagy teljesítményű egységek, 0,25 – 0,75 kW teljesítményű motorokkal, fokozatmentesen beállítható 20 – 1200 fordulat/perc sebességű keverőtengellyel. Cserélhető keverőszerszámokat rögzíthetünk a tengelyre, az ön által, a fluidumon elérni kívánt eredmények optimalizálása érdekében. A rendelkezésre álló szerszámok magukba foglalnak keverőlapátokat, turbinákat, és beoldó fejeket, valamint disszolver tárcsákat bajonetzáras csatlakozással. A termékkel érintkezésbe kerülő valamennyi alkatrész rozsdamentes acélból készül, és opciós biztonsági védelemmel rendelkezik, ami beszerezhető a kezelő, forgó alkatrészektől való megvédésére.

Keverőgép alacsony viszkozitású közeghez, előnyök:

  • Egyszerű kialakítás, az egyszerű, biztonságos és zökkenőmentes üzemeltetéshez.
  • A termékkel érintkezésbe kerülő valamennyi alkatrész 316L rozsdamentes acélból készül.
  • Keverő elemek széles választéka áll rendelkezésre a keverő és diszpergáló műveletek optimalizált adaptálásához.
  • Fokozatmentesen beállítható keverési sebesség.
  • Robbanásbiztos kialakítás.

Világszerte vezető laboratóriumi berendezéseire építve, IKA Process (http://www.ikaprocess.com/), a diszpergáló gépek, homogenizálók, keverők, sugár-áramú keverők és dagasztógépek, egy játékszabályokat megváltoztató gyártója.

Filenév Filetípus Fileméret
IKA pilot technology brochure.pdf application/pdf 3.90 MB