Keverő homogenizáló gép, magas viszkozitású folyadékokhoz

Keverő homogenizáló gép magas viszkozitású folyadékokhoz: a magas viszkozitású összetevők, mind az élelmiszer-, mind a vegyi, feldolgozó iparban, speciális feldolgozó berendezéseket igényelnek.  Az erősen viszkózus anyagokból konzisztens hab előállítása, érzékeny a berendezés meghibásodására, a nem egyenletes keverésre és a változó habsűrűségre.  Eme okok miatt, alapvetően fontos, a nagymértékű folyamatszabályozás és a jó minőségű, hőmérséklet-szabályozással épített keverőfej.

Magas viszkozitású élelmiszer és nem élelmiszer összetevők pontos keverése és habosítása.

A Hansa Mixer, Top-Mix berendezése, két elkülöníthető változatban áll rendelkezésre, az egyik, az élelmiszeripar számára, a másik, a nem  élelmiszeripar, mint műanyag és vegyipari termékek feldolgozás számára. A berendezések, alapvetően azonosak az élelmiszeripari változattal, beleértve az élelmiszeripari szabványoknak és szabályozásoknak való megfelelőséget  adó tervezési opciókat.  Top-Mix, egy keverő és habosító berendezés, magas viszkozitású folyadékokhoz, rugalmasságra, pontosságra és hatékonyságra tervezve.  A rendszerek folyamatos keverést, habosítást, habképzést vagy habverést végeznek egy jól szabályozott eljárásban, hogy elérje a kívánt késztermékeket.  Ezek igen alkalmasak fél-üzemekhez és laboratóriumokhoz, de termelési léptékben is jól teljesítenek.  A keverőfej egy darabból készül, a forgó- és állórész, egyaránt hőmérsékletszabályozással rendelkezik.  Folyékony alapanyagok széles választékát képes feldolgozni, beleértve a a kristályos és szemcsés részeket, hideg és meleg keverékeket, holyadékok és porok keverékét és pasztákat.

Keverő homogenizáló gép előnyei:

  • A változatok teljes mértékben megfelelnek a korszerű higiéniai szabványoknak, valamint az általános ipari szabványoknak.
  • Magas szintű folyamatszabályozás.
  • Az adott gép típusától függően, a kimenő teljesítmény-tartomány: 3 – 400 kg per óra.
  • Hőmérséklet-szabályozással rendelkező keverőfej.
  • Ezekben a gépekben még a legkisebb mennyiségű anyag is habosítható, majd nagyobb berendezésekbe továbbítható.

Hansa Mixer, modul-rendszerű, nagy precizitású technológiája, a receptúrának megfelelően keveri és/vagy habosítja az adagolható közeget: gázokat, folyadékokat és szilárd anyagokat.