Finomított vagy porcukor alapú csokoládé-masszák előállításához, azt eldönteni, hogy keverőre vagy gyúrógépre van szüksége, függ a cukor finomságától.
A Royal Duyvis Wiener (Probat Food), DMS típusú keverőjét és DMK típusú gyúrógépét finomított vagy porcukor alapú csokoládé-masszák előállítására használják. A keverési és gyúrási idők, valamint annak eldöntése, hogy keverőre vagy gyúrógépre van-e szükség, a cukor finomságától függ.
Ha finomított cukorra van szükség, a DMS keverő a jó megoldás az összetevők homogén masszává keverésére. Másrészről, ha finomra őrölt porcukor szerepel a receptben, a DMK sorozat egyik gyúrógépe lesz a tökéletes megoldás, mert a porcukorral összekevert csokoládé egy magas viszkozitású massza, aminek a keveréséhez és gyúrásához több energiára van szükség.
A kakaófeldolgozó és csokoládégyártó gépek, világon vezető gyártója.