Keverő és finomító vegyes csokoládéhoz

Keverjen össze kakaó likőrt, kakaóport, cukrot és lecitint kis mennyiségben, és finomítsa a csokoládé keverékeket kis adagokban, egy egyszerűen használható rendszerben.

Vegyes csokoládé kis adagban történő előállítása

A Royal Duyvis Wiener (Probat Food), Wiecon keverő-finomító berendezése, egy teljes megoldás a csokoládémassza, vegyes csokoládé, bevonatok, krémek és terítékek kisléptékű gyártásához.

A jól bevált, keverési és kisléptékű gyártási nyilvántartása alapján, a Wiecon egyszerűen adaptálható a vegyes és csokoládé keverék eljárások széles választékához. Hatékonyan és egy időben kezeli a keverési és őrlési eljárásokat, kívánt szemnagyságúra finomítja a termékét, időt és energiát takarít meg.

Két típusban áll rendelkezésre: Wiecon 25, 275 kg-os adagsúllyal és a Wiecon 50, 450 kg-os adagsúllyal.

AZ ÖN SZÁMÁRA NYÚJTOTT ELŐNYÖK

  • A Wiener vegyes keverő eljárása finomságot és homogenitást biztosít, és az egyenletes minőség éredekében kiváló szemnagyság szerinti eloszlást ad.
  • Nincs szükség alapozásra, és az energiafelhasználás rendkívül alacsony.
  • A Wiecon berendezés egyszerűen tisztítható, és előzetes tapasztalat nélkül is üzemeltethető.

A kakaófeldolgozó és csokoládégyártó gépek,  világon vezető gyártója.