Kettős Csavarású Csomagológép Zselékhez

A hagyományos kettős csavarású csomagolás népszerű módszer a zselés cukorkák különálló csomagolására. A legtöbb ilyen gép rugalmatlan, csak dupla csavarásra képes, és túl energikus lehet az érzékenyebb termékekhez nagyobb sebességnél. A csomagológép zselékhez olyan modern megoldás, amely többféle módon képes csomagolni kiváló átviteli sebességgel és gyengéd kezeléssel, rugalmasságának köszönhetően gyorsan megtérülő beruházás.

Nagy teljesítményű és rugalmas csavarásos csomagológép zselékhez, közepes és nagy tételű termeléshez

A Theegarten Pactec MCH-ját kifejezetten úgy alakították ki, hogy testre szabható csavart és fólia csomagolást biztosítson a zselé alapú cukorkák számára, amelyek igénylik a gyengéd kezelést. Az MCH képes duplán csavart, védett duplán csavart, oldalt csavart kosárral, tasakkal vagy fóliacsomagolással is dolgozni, így több termék és típus feldolgozható egy gépen.

Az MCH a folyamatos mozgás elvét alkalmazza, ami különösen gyengéd termékkezelést biztosít az alternatív csomagológépekhez képest. Ez lehetővé teszi az érzékenyebb termékek és a robusztusabb keménycukorkák csomagolását ugyanazon a gépen.

A gyengéd kezelés ellenére az MCH képes magas teljesítményt elérni. Kettős csavarás vagy fóliacsomagolás esetén a gép percenként 1200 darabot képes feldolgozni, oldalsó csavarással csomagolva 1100 darabot percenként.

Az MCH rugalmassága kiterjed a kompatibilis csomagolóanyagok széles skálájára, így képes a viaszpapír, celofán, polipropilén, polietilén és alumínium fólia felhasználására. Az anyagpazarlás csökkentése érdekében a készülék tartalmaz egy „nincs termék, nincs csomagolás” ellenőrzőt.

Az érintőképernyő HMI-nek és a kiváló hozzáférhetőségnek köszönhetően az átváltáshoz, tisztításhoz és karbantartáshoz, a működtetés rendkívül egyszerű. Nagyobb műveletek esetén ez azt jelenti, hogy egy kezelő több gépet is felügyelhet.

ELŐNYÖK AZ ÖN SZÁMÁRA

  • Többféle típusú csomagolás és csomagolóanyag egy gépen
  • Nagy kapacitás, akár 1200 darab / perc
  • Folyamatos mozgás a legkímélőbb termékkezelés érdekében
  • A betáplálási, elválasztási és kimeneti lehetőségek teljes választéka bármilyen sorhoz
  • Csökkenti a csomagolóanyag pazarlását – nincs termék, nincs csomagolás

Theegarten Pactec (https://www.theegarten-pactec.de/home) is a German supplier of high-speed packaging machines for confectionery industry.