Kettős Csavarásos Csomagológép

Sok rágógumi, olvadós cukorka és karamelltermék számára a legmegfelelőbb az egyéni csomagolás. Egy kifejezetten ezekhez a terméktípusokhoz fejlesztett modern, nagy sebességű formázó és kettős csavarásos csomagológép  növeli a sor hatékonyságát és javítja a termék minőségét a gyengéd kezelésnek és a fejlett csomagolási lehetőségeknek köszönhetően.

Nagy teljesítményű formázás és csomagolás rágógumikhoz és olvadós cukorkákhoz

A Theegarten Pactec WHD2 egy nagy sebességű kombinált formázó, vágó és kettős csavarásos csomagoló lágy cukorkákhoz és hasonló termékekhez.

Mintegy 1800 darab / perc sebességgel a WHD2 párosítható akár szakaszos adagolóval és méretező géppel kemény és lágy karamellákhoz, vagy préselővel és hűtőcsatornával a rágógumikhoz és más rágós cukorkákhoz. A gép szögletes, téglalap vagy kerek termékeket is képes előállítani.

Folyamatos mozgású munkavégzésének köszönhetően a WHD2 gyengéd termékkezelést biztosít, csökkenti a pazarlást és növeli a végtermék minőségét.

A csomagolóegység képes az összes általános csomagolóanyagot felhasználni, és a „nincs termék, nincs csomagolás” érzékelőrendszer csökkenti az anyag pazarlását. A gép kimenete automatikus visszautasító rendszerrel rendelkezik, amely kiküszöböli a hibásan vágott, nem megfelelően igazított vagy be nem csomagolt termékek következő szakaszba küldését.

A teljes szervovezérlés nagyobb megbízhatóságot és csendesebb működést jelent a hagyományos vezérlési módszereknél, az intuitív érintőképernyős HMI könnyen kezelhető, így szükség esetén egy kezelő több gépet is könnyedén felügyelhet és vezérelhet.

Kettős Csavarásos Csomagológép előnyök:

  • Nagy sebességű formázás és csomagolás percenként 1800 darabig
  • Teljes szervovezérlés a zaj és a karbantartás csökkentése érdekében
  • A kimeneti és bemeneti lehetőségek széles választéka különféle termékekhez és sorokhoz
  • Az automatikus illesztés a csomagolóanyag cseréjét biztosítja a gép leállítása nélkül
  • A működés, a tisztítás és a karbantartás során rendkívül hozzáférhető, csökkentve a leállás idejét

Theegarten Pactec (https://www.theegarten-pactec.de/home) is a German supplier of high-speed packaging machines for confectionery industry.