Két-hengeres, csokoládé elő-finomító

Az elő-finomítót gyakran használják a csokoládéadagban kristálycukor finomítására és kalibrálására, és a finomító eljáráshoz készre gyártására.

Előkészítés az optimális, végleges finomításhoz

A Royal Duyvis Wiener (Probat Food), két-hengeres csokoládé, elő-finomítót a legnagyobb termelésre optimalizálták, és a cukorkristályok 120 – 180 mikronosra finomítására és kalibrálására tervezték. Különlegesen megtervezett komponenseinek köszönhetően, rendkívül tartós és kopásálló: hidraulikus vezérlések, szúrás-állítás és meghajtás technológia szolgálja az előre megőrölt csokoládéadagok, erőfeszítés nélküli előállítását, készen a soron következő végleges finomításra.

AZ ÖN SZÁMÁRA NYJTOTT ELŐNYÖK

  • Rendkívül tartós és kopásálló.
  • Tökéletes a kis- és közepes-kapacitású csokoládégyártáshoz.
  • Hidraulikus vezérlések, szúrásállítás és meghajtás technológia.
  • Erőfeszítés nélkül állítja elő az előre megőrölt csokoládéadagokat.
  • Kész a soron következő finomítási eljáráshoz.

A kakaófeldolgozó és csokoládégyártó gépek,  világon vezető gyártója.